reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina, 27.12:)
Marcepanek, juz 8 cm!:) to razem będziemy teraz odliczać:)
Innabajka, jutro masz ta obronę? O ktorej trzymać kciuki?:)

AngelikaSabina - piękny wynik, dzieki za odpowiedź :)

Tutti - te badania chyba podobne są , przynajmniej porównywalne.

Innabajka - powodzenia jutro, co będziesz bronić :)?

Limonka a no własnie, tez mi taki termin, chyba z obwodu główki wyszedł :)

AngelikaSabina - piękny wynik, dzieki za odpowiedź :)

Tutti - te badania chyba podobne są , przynajmniej porównywalne.

Innabajka - powodzenia jutro, co będziesz bronić :)?

Limonka a no własnie, tez mi taki termin, chyba z obwodu główki wyszedł :)

To wychodzi na to, ze nasze dzieciątka najstarsze na forum:)

reklama
Dokladnie, tez kupowalam [emoji3]

Jest w takich etno sklepach ale z Ukrainy i to nie jest to samo, na sernik lepszy taki zmielony a tu jest tylko ricotta i mascarpone na biały twaróg we włoskim sklepie nie ma szans. Uwierzcie, przynajmniej tu gdzie ja jestem. Może na północy jest więcej Polaków i dlatego zaopatrzaja. Nie wiem ale za to mam figi słońce i pozdrawiam z basenu ImageUploadedByForum BabyBoom1435235546.623494.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1435235583.356151.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435235546.623494.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435235546.623494.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 55
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435235583.356151.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435235583.356151.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 56
Do góry