reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ha! A ja usypiam w pracy. Mam totalny kryzys. Chyba to prawda, że w ciąży z mózgu robi się manna vel. kalafior...:-(

We względnym pionie trzyma mnie tylko myśl o rosołku, który czeka na mnie w domu.
W ogóle, dziewczyny, masakra u mnie z tym rosołem. Ja zawsze rosół lubiłam, ale teraz to ja mogę go jeść na śniadanie, obiad (3 obiady...), kolację i to 7 dni w tygodniu... Czasem mam tak, że jestem głodna, ale nic innego nie tknę bo tylko rosół mi wchodzi. Mój mąż już ma ze mnie niezły ubaw! Raz czekałam do 23.00 aż się ugotuje i wciągnęłam 2 michy...

Emenems, odezwij się do nas!

Dziewczyny ja pierdziele ale nadajecie;-)
Czytalam,czytalam...i czytam;-)

Emenems jak wizyta?

Aktina napewno bedzie ok;-)
Co do wizyty czy masz isc w srode to powiem ci ze jesli bardzo sie tym denerwujesz to ja bym poszla...jesli jestes spokojna to poczekaj;-)

Jeny tyle napisalyscie ze niewiem co dalej hehe

Kochane mam na sprzedaz kurtke ciazowa rozm. L z H&M czarna, link kurtki moge przeslac, kurtka zamknieta we foli. Rozmiar jest bardzo duzy bo mi M przy 55kg i wzroscie 164 cm wydaje sie duza...ale pewnie za pare miesiecy sie zmieni hehe

Kurde a ja sie zatrulam:-( narzekalam na zaparcia a niedawno mnie przeczyscilo;-) troche nacierpialam sie ale juz po bolu...

Sierpniowa, z kalendarzy chińskich mi właśnie dziewczynka wchodzi. ale przeczucie moje i męża jest raczej na chłopaka. Poza tym z kalendarza mojego dni płodnych i potencjalnego zapłodnienia też raczej większe szanse miał męski plemniczek. ;-)

Pożyjemy, zobaczymy. Ważne żeby było zdrowe. A czy to będzie mała księżniczka czy książę to i tak będzie kochane i dopieszczane!

reklama
Do góry