reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
O ja też mam 6.07 :-)
Juti mi w tego kalendarzyka wyszedł chłopczyk. A ja czuję, że to kobietka będzie:-) Może już za dwa tygodnie się wyjaśni:-)

Mojej corce snilo sie pare dni temu ze jej dzidzie urodzilam a ona niewie jeszcze o mojej ciazy;-)

Piszecie o wozkach marzyl mi sie Quinny Modd ale kurde niewiemczy bedzie taki praktyczny...

Ja rowniez boje sie badania genetycznego mam 13 lipca

Siemanko; ) Jestem w 10 tygodniu i 3 dniu i chciałabym się do Was dołączyć; ) serdecznie pozdrawiam i chciałabym zapytać jak wasze zdrówko bo ja bardzo kiepsko znoszę ten stan...

Witaj justine :-) u mnie na poczatku byly mega mdlisci ale juz odpuscily na szczescie ale za to zapalebie pecherza sie przyplatalo i juz wcinam zurawinke :-)
A ty jakie masz dolegliwosci??

reklama
dIewczynki ja się umówiłem jeszcze raz na genetyczne prywatnie do lekarza do którego kiedyś chodziłam może dzidzia się mniej będzie ruszyła i lepiej będzie widać. a potem 30 czerwca prenatalne i pappa :( boje się

co do wózków to oglądałam x move i fajny jest i malutki dobry dla mnie bo ja malutka :) ale jakoś chwilowo nie umiem się cieszyć. głowa mnie już boli :(

Do góry