reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
moje dolegliwości są rozległe niestety... ból głowy, brzucha, kręgosłupa (choć to tak wcześnie ), mdłości, wymiotuje i też dostałam zapalenia pęcherza... co nie zmienia faktu ze się cieszę z dzidziusia; ) to moja pierwsza ciąża i dzisiaj przeczytałam że możliwe że tak źle znoszę bo mam problemy z tarczycą.

Witajcie nowe kolezanki;-)

Karolina ja jak juz to kupie sama gondole lub 2w1 bo spacerowke mam ale kolor fioletowy...chyba ze chlopiec bedzie, a fotelik chce osobno poniewaz chce bezpieczny , juz mam upatrzony z baza Maxi Cosi Pebble

witam
kobietki jak wy produkujecie,maskara lewdo nadążam:-)
witam nowe mamusie,miło ze nas coraz więcej..
co do wątka zamkniętego jestem "za" jestem już na jednym takim i można o wszystkim pisać itp.,a tu każdy podczytuje i niewiadomo czy nie ktoś z rodziny czy pracy
ja miałam 19.06 wizyte i usg teraz mam dopiero 21lipca i już niemoge się doczekać i mam pytanko odnosnie badan penetralnych do lekarza chodze prywatnie i najbliżej na takie badania musze jechać do Bydgoszczy,czy majac skierowanie od mojego lekarza będę płacic za takie badanie i ile to może tak mniej więcej wynosic??z góry dziekuje za odpowiedz

Nie wiem, ja dostałam skierowanie od gina do konkretnej przychodni, na pewno na NFZ. W pierwszej ciąży nie robiłam wcale, teraz mam zrobić ze względu na obciążona historie

My mamy usg to genetyczne 8 lipca ale oni sobie tu zastrzegaja ze nie mowia o plci , dopiero w 20 tyg .. Wszystko na opak:p moze zmusze polozna to cos powie.. Nikt nie ma kontaktu do emenems?? Co z toba kochana ! Witam nowe dziewczyny :)!

reklama
Emenems się odezwie :)

Karola wg usg tez mam dzisiaj 12 t 4 d, a termin na 31 grudzien. Zobaczymy co wyjdzie we wt ..

Do góry