reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja tez wlasnie sie trgo bałam i ba promie tez sie trgo bałam sie okazało ze ten pas najgorszy uciskał brzuch i to mi mdlosci powodowało jak nie uciskał to ok było.
Chyba warto od poczatku w niego zainwestować bo czy jakies hamowanie czy cos to bezpieczniej pod brzuchem

reklama
O tak juz mama zdążyła mi pokazac absolutnie kazda przeróbkę domu od ostatniej wizyty hahahah stół na 20 osob nakryty i o 13 obiad hehe ale pogoda jest przynajmniej :)

Hej dziewczyny;-)

Emenems fajnie ze juz dotarlas;-) faktycznie jak mialas problem z pasem to warto zaintestowac:-)

Zabila a jakie wychodzily wymiary na przeziernosci karkowej? To teraz kiedy powtorka badania? Trzymam &&&&& mnie to czeka 13 lipca

Simka a dlaczego niemasz znajomych kolezanek tam gdzie mieszkasz? No ja bylam ograniczona przez lezeni a teraz przez ospe corki, jak wyzdrowieje to napewno nudzic sie nie bedziemy hehe.
bedzie trzeba sie umowic kiedys na spotkanie;-) ja tez jestem z okolic mam 30km do Poznania

Iga co tam ciekawego kupilas w Ikei? Moja corka ma caly pokoj stamtad wyposazony i mam to szczescie ze mam tylko 30 km do Ikei;-)

Kurde dziewczyny macie tez z tym problem ze popuszczacie? No wczoraj majtki mislam wilgotne i dzis czulam....kurde a co dalej bedzie?

Ja zamowilam sobie kurtke ciazowa jesien zima;-) byla okazja, wzielam 2 rozmiary bo szla jak woda, najwyzej sprzedam jedna;-)

Hej dziewczyny;-)

Emenems fajnie ze juz dotarlas;-) faktycznie jak mialas problem z pasem to warto zaintestowac:-)

Zabila a jakie wychodzily wymiary na przeziernosci karkowej? To teraz kiedy powtorka badania? Trzymam &&&&& mnie to czeka 13 lipca

Simka a dlaczego niemasz znajomych kolezanek tam gdzie mieszkasz? No ja bylam ograniczona przez lezeni a teraz przez ospe corki, jak wyzdrowieje to napewno nudzic sie nie bedziemy hehe.
bedzie trzeba sie umowic kiedys na spotkanie;-) ja tez jestem z okolic mam 30km do Poznania

Iga co tam ciekawego kupilas w Ikei? Moja corka ma caly pokoj stamtad wyposazony i mam to szczescie ze mam tylko 30 km do Ikei;-)

Kurde dziewczyny macie tez z tym problem ze popuszczacie? No wczoraj majtki mislam wilgotne i dzis czulam....kurde a co dalej bedzie?

Ja zamowilam sobie kurtke ciazowa jesien zima;-) byla okazja, wzielam 2 rozmiary bo szla jak woda, najwyzej sprzedam jedna;-)

Emenems, witaj w kraju! :-)
Ja mam ten adapter i bardzo go sobie chwalę. Kupiłam od razu bo miałam bóle brzucha i pas mi faktycznie przeszkadzał. I na pęcherz nie uciska więc siusiam w podróży co godzinę a nie co 15 minut. ;-)

Miłego dnia wszystkim! :-)

Bylismy zorientowac sie co i Jak bo my caly dom robimy w sierpniu, remo totaly wiec musimy caly wyposazyc bo sie wprowadzamy do Nowego od wrzesnia, wiec bylo duzo chodzenia i mierzenia, wymyslania! Co NAS czeka!!! Dzis imieniny mojego meza i jego dziadka wiec bedzie 5 godziny obiad na jakies 40
Osob! Biedna moja tesciowa wszystko prYgotowuje sama, bo dziadek mieszka z nimi a tu przekazuja sobie imiona pokoleniowo, dziadek pierwszemu wnuczkowi itd. Teraz idziemy na wystawe psow i psie targi bo my zakochani w buldogach angielskich. Mamy narazie jednego Ale juz wkrotce urodza sie szczeniaki naszemu koledE i chcemy dla naszego towarzyszke wziac. Prezentuje Wam mojego Jak mial 2 miesiace i Jak skonczyl raczej 2 dni temu, taki tort mi zrobilam z miesa mielinego i parowki! ImageUploadedByForum BabyBoom1434874332.159541.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434875107.212227.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434874332.159541.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434874332.159541.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 47
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434875107.212227.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434875107.212227.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 42
Tutti piekny buldozek! My mielismy boxera ale jak wrocilam z Polski po 1,5miesiacu do domu moja i tak silna alergia nasilila sie jeszcze bardziej i niestety musielismy znalesc mu inna rodzine.. Naplakalam sie okropnie, ale wiem ze teraz ma lepiej . Mieszka z 4 osobowa rodzinka w domu z duzym ogrodem, mamy z nimi ciagle kontakt , wysylaja nam zdjecia.. Kiedys jak juz maluchy troche podrosna to bede chciala maltanczyka- jedyny pies ktory mnie nie uczula..

reklama
Emenems- o matko, tak długo jechać. To wyzwanie :)
A adapter na pasy to ja chyba wypożyczę, można w Poznaniu w Pati i Maksie za 10 zł na miesiąc podobno, bo moja siostra wypożyczała

julia- bo część odpadła jak się przeprowadziliśmy za miasto, w tygodniu studiowałam, w weekendy praowałam po 12 godzin, a później część odpadła jak się Młoda urodziła. Mam troche rodziny na szczęście :) A znajomych mam po całej Polsce trochę internetowych, a wiele już realnych. Właśnie z koleżanką taką blogową jedziemy do tej Gdyni w lipcu :)
Ja do Ikei cały Poznań musze przejechać :) ALe też się wybierzemy przy remoncie, bo muszę dokupić kilka rzeczy
Pokaż kurtkę? Gdzie kupiłaś? Ja na wyprzedażach się chyba porozglądam. A mam jeszcze do kupienia sporo rzeczy dla Młodej, bo do przedszkola od września i zupełnie inne rzeczy potrzebuje niż ma w szafie, takie łatwiejsze w obsłudze :p

Tutti- jaki słodziak :)

Ja za psami nie przepadam, ale to z lenistwa :p Wolę koty, miałam dwa nawet kiedyś na raz. Jak mi dzieci podrosną, znów jakiegoś wezmę, ale tym razem już rasowego

Do góry