reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja tez wlasnie sie trgo bałam i ba promie tez sie trgo bałam sie okazało ze ten pas najgorszy uciskał brzuch i to mi mdlosci powodowało jak nie uciskał to ok było.
Chyba warto od poczatku w niego zainwestować bo czy jakies hamowanie czy cos to bezpieczniej pod brzuchem

reklama
O tak juz mama zdążyła mi pokazac absolutnie kazda przeróbkę domu od ostatniej wizyty hahahah stół na 20 osob nakryty i o 13 obiad hehe ale pogoda jest przynajmniej :)

Hej dziewczyny;-)

Emenems fajnie ze juz dotarlas;-) faktycznie jak mialas problem z pasem to warto zaintestowac:-)

Zabila a jakie wychodzily wymiary na przeziernosci karkowej? To teraz kiedy powtorka badania? Trzymam &&&&& mnie to czeka 13 lipca

Simka a dlaczego niemasz znajomych kolezanek tam gdzie mieszkasz? No ja bylam ograniczona przez lezeni a teraz przez ospe corki, jak wyzdrowieje to napewno nudzic sie nie bedziemy hehe.
bedzie trzeba sie umowic kiedys na spotkanie;-) ja tez jestem z okolic mam 30km do Poznania

Iga co tam ciekawego kupilas w Ikei? Moja corka ma caly pokoj stamtad wyposazony i mam to szczescie ze mam tylko 30 km do Ikei;-)

Kurde dziewczyny macie tez z tym problem ze popuszczacie? No wczoraj majtki mislam wilgotne i dzis czulam....kurde a co dalej bedzie?

Ja zamowilam sobie kurtke ciazowa jesien zima;-) byla okazja, wzielam 2 rozmiary bo szla jak woda, najwyzej sprzedam jedna;-)

Hej dziewczyny;-)

Emenems fajnie ze juz dotarlas;-) faktycznie jak mialas problem z pasem to warto zaintestowac:-)

Zabila a jakie wychodzily wymiary na przeziernosci karkowej? To teraz kiedy powtorka badania? Trzymam &&&&& mnie to czeka 13 lipca

Simka a dlaczego niemasz znajomych kolezanek tam gdzie mieszkasz? No ja bylam ograniczona przez lezeni a teraz przez ospe corki, jak wyzdrowieje to napewno nudzic sie nie bedziemy hehe.
bedzie trzeba sie umowic kiedys na spotkanie;-) ja tez jestem z okolic mam 30km do Poznania

Iga co tam ciekawego kupilas w Ikei? Moja corka ma caly pokoj stamtad wyposazony i mam to szczescie ze mam tylko 30 km do Ikei;-)

Kurde dziewczyny macie tez z tym problem ze popuszczacie? No wczoraj majtki mislam wilgotne i dzis czulam....kurde a co dalej bedzie?

Ja zamowilam sobie kurtke ciazowa jesien zima;-) byla okazja, wzielam 2 rozmiary bo szla jak woda, najwyzej sprzedam jedna;-)

Emenems, witaj w kraju! :-)
Ja mam ten adapter i bardzo go sobie chwalę. Kupiłam od razu bo miałam bóle brzucha i pas mi faktycznie przeszkadzał. I na pęcherz nie uciska więc siusiam w podróży co godzinę a nie co 15 minut. ;-)

Miłego dnia wszystkim! :-)

Bylismy zorientowac sie co i Jak bo my caly dom robimy w sierpniu, remo totaly wiec musimy caly wyposazyc bo sie wprowadzamy do Nowego od wrzesnia, wiec bylo duzo chodzenia i mierzenia, wymyslania! Co NAS czeka!!! Dzis imieniny mojego meza i jego dziadka wiec bedzie 5 godziny obiad na jakies 40
Osob! Biedna moja tesciowa wszystko prYgotowuje sama, bo dziadek mieszka z nimi a tu przekazuja sobie imiona pokoleniowo, dziadek pierwszemu wnuczkowi itd. Teraz idziemy na wystawe psow i psie targi bo my zakochani w buldogach angielskich. Mamy narazie jednego Ale juz wkrotce urodza sie szczeniaki naszemu koledE i chcemy dla naszego towarzyszke wziac. Prezentuje Wam mojego Jak mial 2 miesiace i Jak skonczyl raczej 2 dni temu, taki tort mi zrobilam z miesa mielinego i parowki! ImageUploadedByForum BabyBoom1434874332.159541.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434875107.212227.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434874332.159541.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434874332.159541.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 53
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434875107.212227.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434875107.212227.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 49
Tutti piekny buldozek! My mielismy boxera ale jak wrocilam z Polski po 1,5miesiacu do domu moja i tak silna alergia nasilila sie jeszcze bardziej i niestety musielismy znalesc mu inna rodzine.. Naplakalam sie okropnie, ale wiem ze teraz ma lepiej . Mieszka z 4 osobowa rodzinka w domu z duzym ogrodem, mamy z nimi ciagle kontakt , wysylaja nam zdjecia.. Kiedys jak juz maluchy troche podrosna to bede chciala maltanczyka- jedyny pies ktory mnie nie uczula..

reklama
Emenems- o matko, tak długo jechać. To wyzwanie :)
A adapter na pasy to ja chyba wypożyczę, można w Poznaniu w Pati i Maksie za 10 zł na miesiąc podobno, bo moja siostra wypożyczała

julia- bo część odpadła jak się przeprowadziliśmy za miasto, w tygodniu studiowałam, w weekendy praowałam po 12 godzin, a później część odpadła jak się Młoda urodziła. Mam troche rodziny na szczęście :) A znajomych mam po całej Polsce trochę internetowych, a wiele już realnych. Właśnie z koleżanką taką blogową jedziemy do tej Gdyni w lipcu :)
Ja do Ikei cały Poznań musze przejechać :) ALe też się wybierzemy przy remoncie, bo muszę dokupić kilka rzeczy
Pokaż kurtkę? Gdzie kupiłaś? Ja na wyprzedażach się chyba porozglądam. A mam jeszcze do kupienia sporo rzeczy dla Młodej, bo do przedszkola od września i zupełnie inne rzeczy potrzebuje niż ma w szafie, takie łatwiejsze w obsłudze :p

Tutti- jaki słodziak :)

Ja za psami nie przepadam, ale to z lenistwa :p Wolę koty, miałam dwa nawet kiedyś na raz. Jak mi dzieci podrosną, znów jakiegoś wezmę, ale tym razem już rasowego

Do góry