reklama
Juti777
Fanka BB :)
Te wina yo tu:http://bezalkoholowe.com/
Mają też piwa i inne trunki. Także bezalkoholowo, ale też możemy szaleć!!! :-)
Mają też piwa i inne trunki. Także bezalkoholowo, ale też możemy szaleć!!! :-)
koktajlowa
Aktywna w BB
Też napiłabym się wina bezalkoholowego, ale mój facet nie pozwala
nie wierzy w to, że te wina są 0 %. Wiem, że tak z piwami jest, że bezalkoholowe niektóre zawierają jakieś procenty. Ale czy z winami ? : O
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Mnie do alko nie ciągnie, ale od tej ciągłej odmowy w końcu się zaraz wszyscy dowiedzą o Fasolce 
Juti777
Te wina są 0%, bo to nie są takie prawdziwe wina. Tylko taki napój o smaku zbliżonym do wina. Także bez obaw.
Co do piw to owszem, Lechy, Żywce itp msja 0,5% alko. Ale np. Bawaria jest 0%. Te z ich strony mają po 0%. Wystarczy czytać dokładnie etykiety, żeby się nie naciąć.
Do alko tez mnie nie ciągnie. Ale na świętowanie rocznicy ślubu będzie idealnie. W końcu to specjalna okazja. :-)
Co do piw to owszem, Lechy, Żywce itp msja 0,5% alko. Ale np. Bawaria jest 0%. Te z ich strony mają po 0%. Wystarczy czytać dokładnie etykiety, żeby się nie naciąć.
Do alko tez mnie nie ciągnie. Ale na świętowanie rocznicy ślubu będzie idealnie. W końcu to specjalna okazja. :-)
Tutti_frutti_by-Iga
Mnie ciagnie do wina, wiadomo mieszkam we wloszech i tu sie pije bez okazji wino! Ciekawa jestem tego bezalko!
żabila- to trzymam kciuki za kolejne usg
Taką poduchę to bym przygarnęła, bo już spać nie mogę, a co dopiero później
See- mi z tego też inaczej wychodzi, ze chłopak
Ten kalendarz to chyba ściema, wpisałam w obrazy google i raz wychodzi mi dziewczynka raz chłopak
Szanse 50 na 50 
Piwko od bezalkoholowe mam w lodówce, niby mają po 0,5% alkoholu, ale w sumie to znikoma dawka. Ale obawiam się pić. A mam grejpfrutowe, mmm. W pierwszej ciąży w sumie piłam karmi i lecha bezalkoholowego, na imprezie poślubnej mojej
Dostałam właśnie od tego sklepu do testowania
A teraz będę smęcić, bo mam doła. Zachciało mi się pasty z fasoli na kolację, a lenistwa chciałam ja rozdrobnić w moim urządzeniu do koktajli, bo on w sumie jak blender. I chyba je spaliłam
Zaczeło dymić i plastik jest ciut roztopiony
A użyłam tylko kilka razy
Rycze jak głupia. Do tego mam dość mojej małej marudy, bo cały dzień o coś jęczy. Ja się do siedzenia w domu nie nadaję! miesiąc w domu, a ja popadam w depresję. W dodatku nie mam żadnych znajomych by gdzieś wyjść, na kawę choćby. Najchętniej to bym do pracy wróciła, ale tam też mnie nie chcą 
See- mi z tego też inaczej wychodzi, ze chłopak
Piwko od bezalkoholowe mam w lodówce, niby mają po 0,5% alkoholu, ale w sumie to znikoma dawka. Ale obawiam się pić. A mam grejpfrutowe, mmm. W pierwszej ciąży w sumie piłam karmi i lecha bezalkoholowego, na imprezie poślubnej mojej
A teraz będę smęcić, bo mam doła. Zachciało mi się pasty z fasoli na kolację, a lenistwa chciałam ja rozdrobnić w moim urządzeniu do koktajli, bo on w sumie jak blender. I chyba je spaliłam
Juti777
Ja mam białe Light Live Chardoney. Z tych co próbowałam to najbardziej przypomina smak wina pół lub wytrawnego. Ja słodkich nie lubię.
Tutti do Włoch też powinni Ci wysłać. :-) Sprawdź to. :-)
Ja też wina uwielbiam więc dla mnie to mega radocha! :-)
Tutti do Włoch też powinni Ci wysłać. :-) Sprawdź to. :-)
Ja też wina uwielbiam więc dla mnie to mega radocha! :-)
xkarola
Simka mam to samo moja mala dzis sobie umyslala ze sie bii naszego psa! Id rana placze ze sie boi a pies byl wczoraj u fryzjera i jest taki makutki i slodziutki. Pudelek miniaturka. Ehhh wyrwalabym sie gdzies ! W siemanowicach slaskich jest spa i maja zabiegi dla ciezarnych :-) mam ochote jechac ale sama :-( jak tam wiekszosc pokoji dwuosobiwa
reklama
karolinaE
żabila- to trzymam kciuki za kolejne usg
See- mi z tego też inaczej wychodzi, ze chłopakTen kalendarz to chyba ściema, wpisałam w obrazy google i raz wychodzi mi dziewczynka raz chłopak
Szanse 50 na 50
Piwko od bezalkoholowe mam w lodówce, niby mają po 0,5% alkoholu, ale w sumie to znikoma dawka. Ale obawiam się pić. A mam grejpfrutowe, mmm. W pierwszej ciąży w sumie piłam karmi i lecha bezalkoholowego, na imprezie poślubnej mojejDostałam właśnie od tego sklepu do testowania
A teraz będę smęcić, bo mam doła. Zachciało mi się pasty z fasoli na kolację, a lenistwa chciałam ja rozdrobnić w moim urządzeniu do koktajli, bo on w sumie jak blender. I chyba je spaliłamZaczeło dymić i plastik jest ciut roztopiony
A użyłam tylko kilka razy
Rycze jak głupia. Do tego mam dość mojej małej marudy, bo cały dzień o coś jęczy. Ja się do siedzenia w domu nie nadaję! miesiąc w domu, a ja popadam w depresję. W dodatku nie mam żadnych znajomych by gdzieś wyjść, na kawę choćby. Najchętniej to bym do pracy wróciła, ale tam też mnie nie chcą
![]()
Simka, biedulko kochana, nie badz smutna. Szkoda ze w wawa nie mieszkasz to bym sie z Toba umowila na kawe, spacer i ploteczki[emoji8][emoji3]