reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Naprawdę w domu nie mogę siedzieć, bo wariuję :( Czekam do 15 tygodnia, to się chociaż na jogę dla ciężarnych wybiorę, może jakieś mamuśki poznam.
I odliczam dni do urlopu- wśród ludzi własne dziecko łatwiej znieść :p

xkarola- to moja sobie wymyśliła pająka w pokoju (a może był, bo do chaty się teraz ładują jak dzikie, u mnie ciągle okna otwarte). Nadal mi Młoda nie śpi. Skąd ona tyle enegrii ma! Nawet z M chwili dla siebie nie mamy

Pociesza mnie fakt, że pod koniec lipca jadę z koleżanką do Gdyni, na weekend, bez męża i dziecka

reklama
Simka ty też z Warszawy jesteś? W jakiejddzielnicy mieszkasz? Musimy zorganizować spotkanie warszawskich styczniówek. :-)

Cześć - juz mam dosyc podrozy / mam zawalone zatoki. Bo ciagle klimatyzacja i e samochodzie i na promie D kabinie, spac nie moge brzuch mnie boli nos zatkany masakra. Nie buja wogole i jest ok ale spac nie moge, tv ogladam a zdajecie sobie sprawe ze o 4 rano to jakies chińskie kino alternatywne .... Masakra.

Mi z chińskiego wychodzi chłopiec :D

No samochodem tak jest o 5 tano wyjechaliśmy z domu o 17 bylismy w karlskronie e Szwecji , to jest 900km, i o 20.30 prom odpływał i dopływa za godizne do Gdyni 7.45 ;)
24 godizny samochodem - samolotem godizna dziecięce plus 3 na lotnisko i tyle.
Ale Emila sie uparła na samochod bo nie chce ryzykować latania na poczatku heheheheh to mam - dobrze ze nic a nic nie buja i kabina w porzadku :)

A powiem wam ze odłożyłam kupienie adaptera do pasów do samochodu na Polskr i strasznie sie męczyłam wczoraj mnie pas uciskał i wogole, trzymałam sobie reka ale koniecznie musze kupic ten adapter zeby miec pas pod brzuchem.

Teraz zjedziemy do rodzicow do naszej kawalerki i zrzucimy rzeczy i do galerii na zakupy !

Emenems to już masz taki brzucho ze pas uciska? Fakt, ja się już w spodnie nie mieszcze i generalnie będą, ale pas mi jeszcze nie przeszkadza.
Za to podróż tak, już mi się nie chce jak mysle o naszych 400 kilometrach a jak czytam ile Ty miałaś to mnie mdli ;)

Moje dziecko dało dziś ponad godzinny koncert od 23ej,do tej pory nie bardzo wiem o co jej chodziło...
Za to wstała z super humorem i tekstem "słuchaj mamo, ja mam dziś chyba urodziny" ;)

reklama
Do góry