reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nasz Potrzebuje duzo zaangazowania bo trzeba go podcierac, czyscic chusteczkami dla dzieci , wszystkie faldy kremem smarowac itd. Wiec to dla NAS dobry trening przed dzieckiem byl bo mamy ho Jak skonczyl 2 miesiace wiec tez bylo sporo nocy nieprzespanych a i te psy chrapia Jak traktory Ale juz sie przyzwyczailismy

reklama
Tutti, ale cudne psisko! My z mężem też jesteśmy psiarze i mamy sunię. Kundelkę adoptowaną ze schroniska. Jak do nas przyszła miała 4 miesiące. Teraz już roczna kobietka. :-)

To i ja sie pochwale moja suczka :-)
Tak wlasnie lezy na moich nozkach i brzuszku. Tośka :-)
uploadfromtaptalk1434882014438.jpguploadfromtaptalk1434882114422.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434882014438.jpg
    uploadfromtaptalk1434882014438.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 50
  • uploadfromtaptalk1434882114422.jpg
    uploadfromtaptalk1434882114422.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
czesc dziewczeta :)

dlugo nie pisalam bo Oliwier przez 3dni goraczkowal do 39 stopni. jak nie urok to sraczka, te dziecko przyprawia mnie o zawal serca kilka razy dziennie a co dopiero z dwojka bedzie hihihi :p

postaram sie nadrobic zaleglosci jak mlody zasnie.

z dobrych wiadomosci to coraz lepiej sie czuje :D

slonecznego dnia i witam nowe kolezanki :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry