reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mnie się ostatnio chiński kalendarz nie sprawdził. To taka loteria 50/50 ;) ale autosugestia czyni cuda;)
Teraz pokazuje mi chłopca jakby było znów na odwrót to się nie obrażę:p

reklama
Dzień dobry:-)
mi z tego kalendarza się sprawdziło mam synka a teraz wychodzi córeczka ale to się jeszcze okaże,bo bratowej wychodzilo ze dziewczynka a jest chłopak i u siostry to samo ale mam nadzieje ze ja mam to szczęście i u mnie się sprawdzi:-)
co do ubranek itp.,tez jestem po przejściach i wole się wstrzymać mysle ze najprędzej będę kupować w 5-6miesiącu,chociaz kilka uniwersalnych rzeczy mam po synku,moze dziś tam poszperam i popatrze na te malusie spiszki:-)
Gratuluje ciąż bliźniaczych,tez zawsze chciałam ale jak tak pomyślałam podwójna radość ale i podwójne obowiązki itp. to wole pojedynczo chociaz jakby się przydarzyło to bym się cieszyła i dała rade
A co dziś robicie dobrego na obiadek?bo ja niemam pomysłu

Witam nowe Mamusie :)
Gratuluję ciąży bliźniaczych Koleżankom :)
U mnie cera się bardzo pogorszyła, mam mnóstwo wyprysków, ale cóż uroki ciąży.
Ja na razie nic nie kupuję, na pewno poczekam do drugiego trymestru i może coś zacznę w tej kwestii.
Co do płci, to od początku czułam, że będzie dziewczynka, ale koleżanki mi mówią, że jak nie wymiotuję to na pewno chłopczyk :D
Seeyou, trzymam kciuki za usg :)
Emenems, super podróży bez niespodzianek:)
Miłego dnia.

Chiński jest dobry. Mi w pierwszej się sprawdziło. Pokazywało że będzie chłopak i jest. Teraz też pokazuje chłopaka i lekarz mówił że raczej chłopak bedzie.

Ja za 1.5 h wizyta u lekarza, potem jakieś małe zakupy bo z moim dwulatkiem to długo się nie da szczególnie że to pora drzemki będzie.

Joawa może coś ztymi wymiotami jest na rzeczy. Bo ją nie wymiotuje. W pierwszej ciąży to dwa razy tylko i chłopak jest. A co byś chciała dziewczynkę?

Cześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć i w miarę możliwości do Was zaglądać. Co nieco o sobie dodałam w odpowiednim wątku. Tu jeszcze raz napisze ze czekam na dzidziulka 9 stycznia i mam nadzieje ze trzecie podejście będzie udane :) dziś mam na liczniku 11 tc, suwaczek dojdzie jak będę przy komputerze,co przy mojej 2,5 latce nie jest częstym zjawiskiem ;)
Pozdrawiam Was wszystkie :)

reklama
Do góry