reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Kochane!
Gratuluje ciąż bliźniaczych ;) zawsze sobie myślałam, że chciałabym mieć bliźniaki :p

Byłam wczoraj po skierowanie na badania u mojej Pani dr w szpitalu, bo jakby dała mi z gabinetu prywatnego to wiadomo ile by to kosztowało ;), przy okazji ustaliłyśmy usg prenatalne na 8.07, nie mogę się doczekać ;)

Ja narazie też czekam z zakupami, chociaż nie mam zupełnie nic, oprócz torta z pampersów i zabawek, który dostałam na ślub, to moja pierwsza ciąża. Mam za to parę sióstr swoich i męża, które już zapowiadają, że mają nam co oddawać ;)
Emenems szerokiej drogi, przyjemnej podróży i pysznego schabowego! Mój mąż robi genialne więc jem je częściej ;)

Pewnie chciałam napisać coś jeszcze, ale zapomniałam...

reklama
KarolinaE, to mamy podobną sytuację. :-)
Jasne, że chętnie się spotkam, ale dopiero w lipcu, bo w tym tygodniu mam sporo pracy a w czwartek wyjeżdżam na kilka dni. Wracam w poniedziałek. :-)
Ja dziś się wybieram na te targi.

Emenems, szerokiej drogi! :-)

Ok, spoko to daj znac jak juz sobie wszystko ogarnisz to sie jakos umowimy [emoji3][emoji3][emoji3] Daj znac jak bylo na targach. Ja to od razu rano w niedziele pedze na to darmowe usg 4d!!! [emoji3][emoji3][emoji3] chce tez zobaczyc sobie jakies szkoly rodzenia, joge dla kobiet w ciazy, pierwsza pomoc u dziecka i takie tam [emoji3] a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja praga pn [emoji3]

mi dziewczyny wg chińskiego wychodzą chlopaki ale cala reszta ' zabononow ' :D wskazuje na dziewczynki wiec sama juz nie wiem :) ) kurcze nie moge sie doczekać kiedy będzie wiadomo. Myslicie ze na USG 3 lipca juz cos mi moja gin powie?
Emenems w wlkp jak na razie słońce :)

Paulettha to Twoja pierwsza ciaza? Ja w drodze do ikei! Emenems Milego pobytu w polsce , zazdroszcze! Ja dopiero za rok! E nastepne wakacje, my mamy ponad 2500km wiec autem tym razem Nie damy rady. Ja wczesniej tez w waw Mieszkalam Ale od 4 lat italia! Milego weekendu i dziewczyny zdajcie relacje z targow! Jakies nowosci iczu sie udalo Wam dostac na usg! Ja problemow zadnych z cera Nie mam, poza tym ze jestem blada to skora bez zarzutow! O ci chodzi z tym chinskim horoskopem?

Paulettha to Twoja pierwsza ciaza? Ja w drodze do ikei! Emenems Milego pobytu w polsce , zazdroszcze! Ja dopiero za rok! E nastepne wakacje, my mamy ponad 2500km wiec autem tym razem Nie damy rady. Ja wczesniej tez w waw Mieszkalam Ale od 4 lat italia! Milego weekendu i dziewczyny zdajcie relacje z targow! Jakies nowosci iczu sie udalo Wam dostac na usg! Ja problemow zadnych z cera Nie mam, poza tym ze jestem blada to skora bez zarzutow! O ci chodzi z tym chinskim horoskopem?

To taki stary chinski choroskop w ktrorym na podstawie ulonczonego wieku matki i miesiaca poczecia sprawdza sie czy to bedzie chlopak czy dziewczynka. Chinczycy w to bardzo wierza: Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

Tutti tak to moja pierwsza ciąża :)
A chiński kalendarz płci podobno potrafi pomóc zaplanować płeć dziecka biorąc pod uwagę dwa czynniki : wiek matki i miesiąc zapłodnienia :)

reklama
Hej, ja to się nawet wyspałam, bo Młoda ostatnio daje pospać do 8/9 :)
Ale połamana jestem, muszę ten materac w końcu wymienić, bo sprężyny mi się w żebra i biodra wbijają. Już żadnych spręzonyowych nie chcę

Emenems- spokojnej podróży, oby bez akcji :)

Mi z chińskiego Pola wychodziła dziewczynką i się sprawdziło, teraz niby też dziewczynkę mi pokazuje :) Chyba mi wszystko jedno. Dwie księżniczki też mogę mieć :) Mąż tylko będzie zawiedziony. On już widzi te wszystkie autka, klocki lego i inne :p

Do góry