reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Kochane!
Gratuluje ciąż bliźniaczych ;) zawsze sobie myślałam, że chciałabym mieć bliźniaki :p

Byłam wczoraj po skierowanie na badania u mojej Pani dr w szpitalu, bo jakby dała mi z gabinetu prywatnego to wiadomo ile by to kosztowało ;), przy okazji ustaliłyśmy usg prenatalne na 8.07, nie mogę się doczekać ;)

Ja narazie też czekam z zakupami, chociaż nie mam zupełnie nic, oprócz torta z pampersów i zabawek, który dostałam na ślub, to moja pierwsza ciąża. Mam za to parę sióstr swoich i męża, które już zapowiadają, że mają nam co oddawać ;)
Emenems szerokiej drogi, przyjemnej podróży i pysznego schabowego! Mój mąż robi genialne więc jem je częściej ;)

Pewnie chciałam napisać coś jeszcze, ale zapomniałam...

reklama
KarolinaE, to mamy podobną sytuację. :-)
Jasne, że chętnie się spotkam, ale dopiero w lipcu, bo w tym tygodniu mam sporo pracy a w czwartek wyjeżdżam na kilka dni. Wracam w poniedziałek. :-)
Ja dziś się wybieram na te targi.

Emenems, szerokiej drogi! :-)

Ok, spoko to daj znac jak juz sobie wszystko ogarnisz to sie jakos umowimy [emoji3][emoji3][emoji3] Daj znac jak bylo na targach. Ja to od razu rano w niedziele pedze na to darmowe usg 4d!!! [emoji3][emoji3][emoji3] chce tez zobaczyc sobie jakies szkoly rodzenia, joge dla kobiet w ciazy, pierwsza pomoc u dziecka i takie tam [emoji3] a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja praga pn [emoji3]

mi dziewczyny wg chińskiego wychodzą chlopaki ale cala reszta ' zabononow ' :D wskazuje na dziewczynki wiec sama juz nie wiem :) ) kurcze nie moge sie doczekać kiedy będzie wiadomo. Myslicie ze na USG 3 lipca juz cos mi moja gin powie?
Emenems w wlkp jak na razie słońce :)

Paulettha to Twoja pierwsza ciaza? Ja w drodze do ikei! Emenems Milego pobytu w polsce , zazdroszcze! Ja dopiero za rok! E nastepne wakacje, my mamy ponad 2500km wiec autem tym razem Nie damy rady. Ja wczesniej tez w waw Mieszkalam Ale od 4 lat italia! Milego weekendu i dziewczyny zdajcie relacje z targow! Jakies nowosci iczu sie udalo Wam dostac na usg! Ja problemow zadnych z cera Nie mam, poza tym ze jestem blada to skora bez zarzutow! O ci chodzi z tym chinskim horoskopem?

Paulettha to Twoja pierwsza ciaza? Ja w drodze do ikei! Emenems Milego pobytu w polsce , zazdroszcze! Ja dopiero za rok! E nastepne wakacje, my mamy ponad 2500km wiec autem tym razem Nie damy rady. Ja wczesniej tez w waw Mieszkalam Ale od 4 lat italia! Milego weekendu i dziewczyny zdajcie relacje z targow! Jakies nowosci iczu sie udalo Wam dostac na usg! Ja problemow zadnych z cera Nie mam, poza tym ze jestem blada to skora bez zarzutow! O ci chodzi z tym chinskim horoskopem?

To taki stary chinski choroskop w ktrorym na podstawie ulonczonego wieku matki i miesiaca poczecia sprawdza sie czy to bedzie chlopak czy dziewczynka. Chinczycy w to bardzo wierza: Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

Tutti tak to moja pierwsza ciąża :)
A chiński kalendarz płci podobno potrafi pomóc zaplanować płeć dziecka biorąc pod uwagę dwa czynniki : wiek matki i miesiąc zapłodnienia :)

reklama
Hej, ja to się nawet wyspałam, bo Młoda ostatnio daje pospać do 8/9 :)
Ale połamana jestem, muszę ten materac w końcu wymienić, bo sprężyny mi się w żebra i biodra wbijają. Już żadnych spręzonyowych nie chcę

Emenems- spokojnej podróży, oby bez akcji :)

Mi z chińskiego Pola wychodziła dziewczynką i się sprawdziło, teraz niby też dziewczynkę mi pokazuje :) Chyba mi wszystko jedno. Dwie księżniczki też mogę mieć :) Mąż tylko będzie zawiedziony. On już widzi te wszystkie autka, klocki lego i inne :p

Do góry