reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Teraz mi sie wydaje "jakie to było proste" a potem sobie przypomnę kazda spóźniona miesiaczke i płacze ciagle ... Wzystkie kolezanki w ciazy tylko nie ja - wiem ze to nie wyścig , moj maz mo tak zawsze mowil ale jednak to sie czuło

Dokladnie wiem o czym mowisz, tylko ze w moim przypadku lekarze okazali sie fajtlapami przez ktorych stracilam 3 lata-poprostu kliniki sobie robia kase i dalej by mnie tak meczyli gdybym nie trafila pezypadkiem do komplernie niezwuazanego z klinika lekarza- 1 operacja i dokladnie miesuac pozniej bylam w ciazy

Ja tez nie - do pracy na 8 hahahah wstsje 6.40 :) takze zwarta i gotowa i ogarnięta.
Tetaz czuje sie ok najelepiej o tej porze potem mnie dopadnie 9/10 a potem to juz tylo stres bo lekarz na 13 a do trgo tylko rodzinny wiec usg bedzie na zasadzie "jest ciaza nie ma ciazy" szczegoly w poniedziałek :)
A ty jakas bezsenność czy sie juz wyspalas ?

Nie mnie tak gardlo boli i z nosa cieknie ze niemoge spac :-( klima w aucie i jak zwykle chora :-( ale jak w upal bez klimy jechac?!?!
A moze zjedz cos przed ta 9-10 zeby cie nic niedopadalo :p czekamy na relacje z wizyyy moze zobaczysz cala dzidzie z raczkami nozkami :D jak ci lekarka zapoda usg to krzyknij "to raczka a gdzie druga" niech szuka :p

Gahahahahha to on jest :) mouhamad el-hage :D ale mega fajny i lekarz x powołania Dlatrgo u niego sie czeka czasami nawet 2h bo on nikomu nie odmówi w potrzebie wizyty i sobie zawsze mysle ze kiedys to moge byc ja z nagła potrzeba wiec czekam cierpliwie.
Specjalnie przepisałam sie do miejscowości obok 20km zeby do niego bo u mnie sami Norwedzy - pracują jsk urzędnicy 8-15 i nara. W nagłych przypadkach masz brac paracetamol i czekac pare dni na wizyte ... Masakra

Nie wiem co tam bedzie widac bo to 11t a usg przez powłoki brzuszne wiec zobaczymy :)

Ja to znam z klima.... Mam dokładnie to samo!!! Nienawidzę, maz czesto wymienia filtry itp ale nie pomaga, jestem alergikiem mi szkodzi a do trgo nosze soczewki kontaktowe to po godzinie mnie juz zaczynaja drapać bo mam mega suche oczy, mam nadzieje ze w sobote nie bedzie ciepło bo nas 12h w samoxhodzie czeka .. Trudno, jak befzie ciepło s nie upał ( dzis 9 stopni... ) to wole sie spocić i śmierdzieć jak knur niz jak mowisz , chorować

Takie mamy lato a raczej jego brak ze w połowie czerwca tak chodze ubrana
ImageUploadedByForum BabyBoom1434605606.905592.jpg

Wlasnie ide do pracy. U nas lata nie ma, w dzien moze 15 stopni bedzie i zimy wiatr -w nocy do zeta spada.
Normalnie od maja do konca lipca jest po 30/35 stopni w dzien i nie da sie wysiedzieć na dworzu ale nocy koło 15 a teraz? Zart. Generalnie w całej Norwegii jest anomalnia w tym roku. Maz liczy na lato e lipcu ja juz nie.
Chore jakies. Pierwsze takie "lato" od koedy tu jedtem - zawsze mega ciepło i fsjnie było a teraz mam taka końcówkę marca

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434605606.905592.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434605606.905592.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry