reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hahahah dzieki :) czi wezme wszystko - jak zawzze :D maz znowu załamie ręce "po co ty tyle targasz i tak połowy nie ubierzesz"

Normaalne :p ja do zakopca wzielam sobie i malej tyle xiuchow a wiekszosci i tak niezalozylam :-p a jak pakowalismy sie too slyszalam tylko na cholere ci to wszystko bylo :p

Dzien Dobry Dziewczyny;) ja tez juz od godziny na nogach, Niuniuś jak zwykle terroryzuje nas od rana:) Karola, ja tez chora, zapomniałam okno zamknąć na noc:/ Emenems, w Gdańsku szaro-buro. Jestem maniaczka sprawdzania prognozy pogody i do wtorku pokazuje mi deszcz ;( Miłego dnia Wszystkim!:)

Mi tez .... Takze hmmm kurtka obowiązkowo i ciuchy wiosenne widze .. Kurde no czy js zaznam minute lata w tym roku ??!!

Limonka a ile stopni Mialas ? Moze masz taki poranny katar zara przejdzie - ja to chora jedtem jak zamknięte mam i sie martwię ze nie bede spac wogole jak dziecko bedzie bo musi byc ciepło a jsk mam powyżej 10stipni w sypialni to tano mi krew z nosa leci i jie moge spac, ja nigdy nie zamykam okien, mam dwa, nawet jak jest minus 20:)
Mam koldre narzute i gruba pizame i spie jak dziecko ... A teraz mi sie urodzi w styczniu i bede musiała grzać e sypialni !!!! Masakra .... Nie wirm jak tego dokonam juz sie boje

Nawet niezauwazysz doznicy dla dziecka szybko sie czlowiek przekonuje do wszystkiego!! Naprawde :-) mysle ze 10 stopni dla dzidziusia to bedzie malo ale 18 juz duzo lepiej :p

Emenems, ja właśnie z tych ciepłolubnych, lekki przeciąg, zawieje, napój z lodem, klima- to juz dla mnie wyrok smierci;) Karola- święte słowa:D

Ja tez uwielbiam cieplo ale pierwszej zimy jak mala byla w domu przesadzilismy bo bylo25 st. I mala byla przeziebiona ale zeszlismy do 21-22 i to jest idealnie :-)

reklama
Emenems, będziesz i tak miała bardziej zahartowanego malucha od naszych;)Moja kuzynka, która pracuje w przedszkolu w Norwegii opowiadała, że przy mega minusowych temperaturach dzieciaki wkłada sie w grube śpiwory i śpią sobie na mrozie. I ze ogolnie nie ma złej pogody na wyjście, pada nie pada siedzą na dworzu:)

Do góry