reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hahahah dzieki :) czi wezme wszystko - jak zawzze :D maz znowu załamie ręce "po co ty tyle targasz i tak połowy nie ubierzesz"

Normaalne :p ja do zakopca wzielam sobie i malej tyle xiuchow a wiekszosci i tak niezalozylam :-p a jak pakowalismy sie too slyszalam tylko na cholere ci to wszystko bylo :p

Dzien Dobry Dziewczyny;) ja tez juz od godziny na nogach, Niuniuś jak zwykle terroryzuje nas od rana:) Karola, ja tez chora, zapomniałam okno zamknąć na noc:/ Emenems, w Gdańsku szaro-buro. Jestem maniaczka sprawdzania prognozy pogody i do wtorku pokazuje mi deszcz ;( Miłego dnia Wszystkim!:)

Mi tez .... Takze hmmm kurtka obowiązkowo i ciuchy wiosenne widze .. Kurde no czy js zaznam minute lata w tym roku ??!!

Limonka a ile stopni Mialas ? Moze masz taki poranny katar zara przejdzie - ja to chora jedtem jak zamknięte mam i sie martwię ze nie bede spac wogole jak dziecko bedzie bo musi byc ciepło a jsk mam powyżej 10stipni w sypialni to tano mi krew z nosa leci i jie moge spac, ja nigdy nie zamykam okien, mam dwa, nawet jak jest minus 20:)
Mam koldre narzute i gruba pizame i spie jak dziecko ... A teraz mi sie urodzi w styczniu i bede musiała grzać e sypialni !!!! Masakra .... Nie wirm jak tego dokonam juz sie boje

Nawet niezauwazysz doznicy dla dziecka szybko sie czlowiek przekonuje do wszystkiego!! Naprawde :-) mysle ze 10 stopni dla dzidziusia to bedzie malo ale 18 juz duzo lepiej :p

Emenems, ja właśnie z tych ciepłolubnych, lekki przeciąg, zawieje, napój z lodem, klima- to juz dla mnie wyrok smierci;) Karola- święte słowa:D

Ja tez uwielbiam cieplo ale pierwszej zimy jak mala byla w domu przesadzilismy bo bylo25 st. I mala byla przeziebiona ale zeszlismy do 21-22 i to jest idealnie :-)

reklama
Emenems, będziesz i tak miała bardziej zahartowanego malucha od naszych;)Moja kuzynka, która pracuje w przedszkolu w Norwegii opowiadała, że przy mega minusowych temperaturach dzieciaki wkłada sie w grube śpiwory i śpią sobie na mrozie. I ze ogolnie nie ma złej pogody na wyjście, pada nie pada siedzą na dworzu:)

Do góry