reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Miedzy 22-25 mam zrobig genetyczne ale nie normalne tylko echo tetna plodu a normalbe normalnie ok 20 jesli dobrze pamietam. I pozniej ok 30

Karola- ale dzidziuś :) No człowieczek słodki :)

Ząb odpuścił póki co, więc żyję :p Zobaczymy jutro. Mam nadzieję, że nic nie będzie i dotrwam do zaplanowanej wizyty

Ale dziewczyny duzo skrobiecie ;o nie nadazam z tym moim lobuzem ktory ostatmie dni ma jakis skok znowu bo jest okropny .. Ja tak on nie , ja nie on tak.. Wyszczekany terrorysta mi rosnie..
Ostatnio powiedzial mi ze jest na mnie zly i ze zaraz zwariuje haha :) dopiero ma 2.5 roku a co bedzie dalej?? Mnie mdlosci mecza strasznie , marze juz o koncu tego trymestru , oby przeszlo bo ani jedzenie ani niejedzenie nie pomaga.. Troche mnie nastraszylyscie tym tetnem dzieciaczkow bo jak bylam na usg to male mialo 179 uderzen ale lekarka nic nie powiedziala tyle ze silne serduszko .. Przypatrze sie i wypytam na genetycznym ktore mam 8 lipca .. Wklejam i ja zdjecie naszego maluszka jesli mi sie uda :) ImageUploadedByForum BabyBoom1434564259.369202.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434564281.292131.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434564259.369202.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434564259.369202.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434564281.292131.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434564281.292131.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 61
Dzieciaczki jak się patrzy :)

Simka współczuję bólu zęba :( pamiętam jak przed ciążą z Olinem spuchłam i nikt mnie nie chciał przyjąć a miałam w promilu 2 km 10 dentystów i żaden nie chciał, kazali na pogotowie do Katowic jechać :( olałam to i parę dni łaziłam jak chomik, później wylądowałam u dentysty mojego chlopka i ten mi powiedział ze ząb jest martwy i trza wyrywać, jaka ja byłam wtedy wkurzona na tamtych :( i nieraz się zastanawiam po co te składki są płacone, skoro i tak pylam przeważnie prywatnie ;( okulista mój i młodego, gin, neurolog Olina wszystko prywatnie bo nieraz są takie kolejki a czekać nie można ; ( wstyd i juz

reklama
Do góry