reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No akurat to prawda - niemowli śpią w wózkach przy minus 20 ba dworzu kilka godizn - ale w sypialni nie bede mogła noworodkowi tego zafundować.
Trudno bede odsypiac jsk maz bedzie wracał - ja nie mam szans sie przestawić, jestem astmatykiem i dusze sie jak jest cieplej podczas snu , lato to koszmar do spania dla mnie

reklama
Witajcie kochane wczoraj padlam i nie bylam w stanie napisac,wczorajsza wizyta ok jest fasoleczka 1,4mm jest puls,rosniemy :)termin lekarz wyznaczyl na 30 stycznia:) Milego dnia :*

Witam

Simka mam nadzieje ze z zebem lepiej i ze znajdziesz dzis pomoc;-)

Emenems a ja uwielbiam cieplo;-)

Ktoras z Was pisala ze tetno zalezy od matki, i faktycznie u mnie pewnie bylo przez to ze tak strasznie bylam zederwowana! I teraz wiemy dlaczego lekarz mowi zeby sie nie denerwowac...

Milego dnia, u mnie pochmurnie i padalo:/ ale to dla Nas lepiej bo corka niebedzie mi marudzic ze chce na dwor a ona niemoze przez conajmniej jeszcze tydzien:/

Nieznosze spac w ciplym - jak wstaje to mnie głowa boli i potrzebuje wiecej czasu na regeneracje s jak spie w zimnym to max 6 godzin i śmigam!
Pozatym niskie temperatury lepeiej konserwują skore :D po 30 to sie zwraca uwage na to haahahah
Niestety nikt nie przekona mnie do spania w zaduchu przy zamkniętym oknie, ja mam taka e zimie temperaturę w sypialni ze budzik musiałam kupic zwykły bo elektronika mi nie działa telefon sie hibernuje bo za zimno i raz zaspalam to teraz fona zostawiam w salonie bo sie niszczy bateria od temperatur koło 0 i poniżej

ImageUploadedByForum BabyBoom1434611225.145705.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434611225.145705.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434611225.145705.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 81
Witam się i ja :)

Januarka - supr ze na wizycie ok :) Rośnijcie zdrowo :)

Emenems tez sie bałam w pierwszej ciazy.. mysle sobie oo matko okna w nocy nawet nie otworze :) ? ale otwierałam, Anitka spała ta takiej niszy jakby ja prawie na przeciagu i zawsze było ok, nie chorowała :) Grunt to od małego przyzwyczaić.. nie mówie ze jakos zimno jej było ,ale ochraniacze na łózeczku itp.. temperatura sama w sobie nie taka straszna jak np przeciag :)

Julia - tak wyczytałam własnie :) ja zawsze do lekarza jak zajde miezyc cisnienie to wyzsze mam (chyba syndrom białego fartucha :D ) bo w domu idelane... alee juz nie nawet nauczyłam nad tym panowac i u lekarza tez spoko wychodzi.. ale nad tetnem nie umiem, zawsze wysokie ;p

Tutti - na tym usg byl 8tydz 3dzien wg OM a wg usg dzidzia mlodsza o jeden dzien.. Termin na 22stycznia.. Dziewczyny co do lata to i w Danii koszmar.. Cieple dni moge zliczyc na palcach rak w tym roku .. Zimno , pada i wieje .. Non stop .. Smutny kraj.. Ciezko sie przestawic.. Ja dzis na 13 ide na wizyte do lekarza ale tylko krew do tego genetycznego i papierkowe sprawy plus rozmowa wiec nic szczegolnego..

Aneciia ja tez na 13 i lato mamy identyczne ale nie załamuj sie!! To anomalia:D nigdy tsk nie było mieszkam tu juz troche i sami Norwedzy zaskoczeni :)

A to zestaw ratunkowy podjadajacej ciężarnej w pracy

ImageUploadedByForum BabyBoom1434614487.632964.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434614487.632964.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434614487.632964.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Emenems smacznego:-) Ty w nocy masz 2 stopnie tylko?:szok: Nie przepadam za gorącem, ale 2 stopnie brrr :-)
Wczoraj byłam na manicure, dzisiaj mam pedicure. Boże, ile szczęścia:-)
Miłego dnia mamusie:-)

Do góry