reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No akurat to prawda - niemowli śpią w wózkach przy minus 20 ba dworzu kilka godizn - ale w sypialni nie bede mogła noworodkowi tego zafundować.
Trudno bede odsypiac jsk maz bedzie wracał - ja nie mam szans sie przestawić, jestem astmatykiem i dusze sie jak jest cieplej podczas snu , lato to koszmar do spania dla mnie

reklama
Witajcie kochane wczoraj padlam i nie bylam w stanie napisac,wczorajsza wizyta ok jest fasoleczka 1,4mm jest puls,rosniemy :)termin lekarz wyznaczyl na 30 stycznia:) Milego dnia :*

Witam

Simka mam nadzieje ze z zebem lepiej i ze znajdziesz dzis pomoc;-)

Emenems a ja uwielbiam cieplo;-)

Ktoras z Was pisala ze tetno zalezy od matki, i faktycznie u mnie pewnie bylo przez to ze tak strasznie bylam zederwowana! I teraz wiemy dlaczego lekarz mowi zeby sie nie denerwowac...

Milego dnia, u mnie pochmurnie i padalo:/ ale to dla Nas lepiej bo corka niebedzie mi marudzic ze chce na dwor a ona niemoze przez conajmniej jeszcze tydzien:/

Nieznosze spac w ciplym - jak wstaje to mnie głowa boli i potrzebuje wiecej czasu na regeneracje s jak spie w zimnym to max 6 godzin i śmigam!
Pozatym niskie temperatury lepeiej konserwują skore :D po 30 to sie zwraca uwage na to haahahah
Niestety nikt nie przekona mnie do spania w zaduchu przy zamkniętym oknie, ja mam taka e zimie temperaturę w sypialni ze budzik musiałam kupic zwykły bo elektronika mi nie działa telefon sie hibernuje bo za zimno i raz zaspalam to teraz fona zostawiam w salonie bo sie niszczy bateria od temperatur koło 0 i poniżej

ImageUploadedByForum BabyBoom1434611225.145705.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434611225.145705.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434611225.145705.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 79
Witam się i ja :)

Januarka - supr ze na wizycie ok :) Rośnijcie zdrowo :)

Emenems tez sie bałam w pierwszej ciazy.. mysle sobie oo matko okna w nocy nawet nie otworze :) ? ale otwierałam, Anitka spała ta takiej niszy jakby ja prawie na przeciagu i zawsze było ok, nie chorowała :) Grunt to od małego przyzwyczaić.. nie mówie ze jakos zimno jej było ,ale ochraniacze na łózeczku itp.. temperatura sama w sobie nie taka straszna jak np przeciag :)

Julia - tak wyczytałam własnie :) ja zawsze do lekarza jak zajde miezyc cisnienie to wyzsze mam (chyba syndrom białego fartucha :D ) bo w domu idelane... alee juz nie nawet nauczyłam nad tym panowac i u lekarza tez spoko wychodzi.. ale nad tetnem nie umiem, zawsze wysokie ;p

Tutti - na tym usg byl 8tydz 3dzien wg OM a wg usg dzidzia mlodsza o jeden dzien.. Termin na 22stycznia.. Dziewczyny co do lata to i w Danii koszmar.. Cieple dni moge zliczyc na palcach rak w tym roku .. Zimno , pada i wieje .. Non stop .. Smutny kraj.. Ciezko sie przestawic.. Ja dzis na 13 ide na wizyte do lekarza ale tylko krew do tego genetycznego i papierkowe sprawy plus rozmowa wiec nic szczegolnego..

Aneciia ja tez na 13 i lato mamy identyczne ale nie załamuj sie!! To anomalia:D nigdy tsk nie było mieszkam tu juz troche i sami Norwedzy zaskoczeni :)

A to zestaw ratunkowy podjadajacej ciężarnej w pracy

ImageUploadedByForum BabyBoom1434614487.632964.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434614487.632964.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434614487.632964.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Emenems smacznego:-) Ty w nocy masz 2 stopnie tylko?:szok: Nie przepadam za gorącem, ale 2 stopnie brrr :-)
Wczoraj byłam na manicure, dzisiaj mam pedicure. Boże, ile szczęścia:-)
Miłego dnia mamusie:-)

Do góry