reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
anecia- ciąża z kilkuletnim maluchem jest trudniejsza, nie?
Który u Ciebie tydzień?

Ulicha- mnie już nie stać na prywatnie, bo kupę kasy wydałam ostatnio na gina i badania, więc jeśli chcę jechac na wakacje, to muszę przetrwać z tym zębem. Jutro od rana obdzwaniam wszystkich dentystów, ktoś mnie musi przyjąć. Mój mąż to nigdy nie miał problemuy, nie wiem czemu mi taki problem robią

Jak ja bym chciała już wiedzieć co będzie :p

Simka - o wiele ciezsza.. Wczesniej moglam spac ile chcialam , odpoczywac i nie myslec o niczym .. Teraz mlody nie daje mi 5min na odsapniecie .. Boje sie troche jak to bedzie z dwojka, czasem sobie mysle ze zwariowalam ze sie zdecydowalismy na drugie .. U mnie dzis skonczony 9tydz .. Teez jestem bardzo ciekawa co bedzie .. Tak chcialabym dziewczynke .. Bylaby parka :) no ale byleby zdrowe .. Ciekawe tylko kiedy sie pokaze .. Tu nie chca zbytnio wczesnie mowic .. Dopiero na polowkowym w 20tyg .. Jeszcze tyyle czekania :). Wspolczuje zeba ;o ja dentystow nie lubie i bez ciazy ..

Karolina kiedy masz ? A masz powody by sie az tak bać ? Czy to takie zwykle obawy ?

Nie, nie mam. Poprostu sie martwie pewnie jak kazdy. A wynik jak juz pisalam nie jest dla mnie co ma byc to bedzie bo to chodzi o zdrowie dziecka a nie o spontaniczny wyjazd na wakacje. Jeszcze 2 tyg-mam 02.07. Mam nadzieje ze po tym badaniu juz nie bedzie takich stresow. Czytalam ze II trymestr to najpiekniejszy okres ciazy [emoji3]

No ja ci powiem tsk - poki co nie tak to sobie wyobtazalam hahahahah czrkam do 2 z utęsknieniem - to sie martwimy razem tak normalnie :)

Emenems, Ok [emoji173]️ damy rade:) po to sie mamy na forum. Coz nasze zycie zmienia sie nieodwracalnie... W koncu tyle na to czekalysmy( przynajmniej Ty i ja na prwno dlugo za dlugo ale wygralysmy [emoji3])

reklama
Do góry