reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Karola - super :) to u mnie w pon bedzie 11 6d wg om i pewnie jakis 12t4d wg usg (ostatniego), zobaczymy co będzie widac :) a to juz było to genetyczne, z przeziernoscia karkowa itp? bo u mnie takie bedzie juz

reklama
To zalezy do lekarza sprzetu i checi dzidzi do ujawnienia co ma miedzy nozkami :p ja cos czuje po dzisiejszej wizycie ze to corciaa bedzie.

Karolina to przede wszystkim zależy od jakości sprzętu i chęci współpracy dzieciaka ;) mój syn pokazał się dopiero w moje urodziny. Taka niespodzianka. To był jakiś 22-23 tydzień.

Dziewczyny, jak to jest z tymi genetycznymi, jestem umówiona na za tydzień na to badanie i będzie to 13+4, nie za późno na usg genetyczne? Karola, śliczny Maluszek:)

X Karola piękna foteczka, ile ma cm? Marcepanek dziś juz zjadłam regularnie, mam moja mamę przez najbliższe 2 tygodnie wiec bedzie mnie dokarmiać , Martusia narobilas ochoty na szarlotkę, zrobię w niedziele na imieniny mojego męża i jego dziadka, bo we Włoszech jest tradycja przekazywania imion, tak wiec jeśli będziemy mieć syna to przyjmie on imię swojego dziadka czyli Rocco! Dla dziewczynek jest dowolność ale tez często dają imię babci. Wstawiam wam fotkę z mojego usg ImageUploadedByForum BabyBoom1434558907.104302.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434558929.320042.jpg 10 tydzień i 4 dzień według usg i termin na 7.01 według om powinnam rodzic na święta

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434558907.104302.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434558907.104302.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 48
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434558929.320042.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434558929.320042.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry