reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja się wykąpałam przed 9, wstawiłam pranie i poszłąm spać do męża, bo po nocce był. Młoda się bawiła, ale w końcu też wylądowała u nas w łóżku. Wstaliśmy przed 13!

Dzwoniłam teraz do dentysty i dupa, nadal mnie nie przyjmą. Będę próbowac rano i jak mnie nie będą chcieli przyjąć, to powiem że w ciązy jestem i powinni. Do innego nie chcę, bo na nfz to jeszcze tylko dwóch przyjmuje, z czego jeden 10 lat temu zrabał mi jedynkę i mam brzydką plombę (a później ropa mi się tworzyła), a do drugiego mam daleko i baba niemiła. Do rana muszę przetrwać. A u tego dentysty co chciałam iść to mają moją aktualną kartę, więc nie będę latać do innych. Nadal mnie boli, już lżej. Mam wrażenie, że w tym zębie co mam plombę. Ale mam doła :(

Sorry że tak smęcę, ale kurka człowiek składki płaci, a jak pomocy potrzebuje to nie przyjmą. Jakby to ręka była to na pogotowie bym poszła i by załatwili, a głupiego zęba nie można załatwić

Karola- może nie będzie wady. trzymam kciuki

reklama
Wez zadzwon tera powiedz ze w ciazy jedtes umierasz z bolu a tabletek nie mozesz !no prosze cie nie czekaj do jutra!

Karola kochana ja bym nie powiedziala ze jest cos nie tak! Na pocieszenie powiem ci ze u mnie wczoraj tetno bylo 188 uderzen, i pytalam sie czy to czasem nie za wysokie powiedzial ze dobre gorzej jak za niskie! Wiec troche sama zaczelam sie martwic, ale kurde ufam mu! I musze wierzyc ze jest ok!;-)

czytałam też, ze to tętno zalęzy od tętna mamy, ja np zawsze mam wysokie .. w okolicach 100, a najczęsciej ponad, więc i fasolk ma prawo miec wysokie, a jak u was?

reklama
O to jestes tydien i dwa dni starsza ode mnie :) zobaczymy czy u mnie w pon bedzie tyle widac :)
Bo jutro to tylko zerknie przez brzuch czy ogolnie jest watpię by tętno sprawdzał itp

Do góry