reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja się wykąpałam przed 9, wstawiłam pranie i poszłąm spać do męża, bo po nocce był. Młoda się bawiła, ale w końcu też wylądowała u nas w łóżku. Wstaliśmy przed 13!

Dzwoniłam teraz do dentysty i dupa, nadal mnie nie przyjmą. Będę próbowac rano i jak mnie nie będą chcieli przyjąć, to powiem że w ciązy jestem i powinni. Do innego nie chcę, bo na nfz to jeszcze tylko dwóch przyjmuje, z czego jeden 10 lat temu zrabał mi jedynkę i mam brzydką plombę (a później ropa mi się tworzyła), a do drugiego mam daleko i baba niemiła. Do rana muszę przetrwać. A u tego dentysty co chciałam iść to mają moją aktualną kartę, więc nie będę latać do innych. Nadal mnie boli, już lżej. Mam wrażenie, że w tym zębie co mam plombę. Ale mam doła :(

Sorry że tak smęcę, ale kurka człowiek składki płaci, a jak pomocy potrzebuje to nie przyjmą. Jakby to ręka była to na pogotowie bym poszła i by załatwili, a głupiego zęba nie można załatwić

Karola- może nie będzie wady. trzymam kciuki

reklama
Wez zadzwon tera powiedz ze w ciazy jedtes umierasz z bolu a tabletek nie mozesz !no prosze cie nie czekaj do jutra!

Karola kochana ja bym nie powiedziala ze jest cos nie tak! Na pocieszenie powiem ci ze u mnie wczoraj tetno bylo 188 uderzen, i pytalam sie czy to czasem nie za wysokie powiedzial ze dobre gorzej jak za niskie! Wiec troche sama zaczelam sie martwic, ale kurde ufam mu! I musze wierzyc ze jest ok!;-)

czytałam też, ze to tętno zalęzy od tętna mamy, ja np zawsze mam wysokie .. w okolicach 100, a najczęsciej ponad, więc i fasolk ma prawo miec wysokie, a jak u was?

reklama
O to jestes tydien i dwa dni starsza ode mnie :) zobaczymy czy u mnie w pon bedzie tyle widac :)
Bo jutro to tylko zerknie przez brzuch czy ogolnie jest watpię by tętno sprawdzał itp

Do góry