reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems zawsze możesz powiedzieć jak będziesz wracać do Norwegii. Zanim odjedziesz rzuć tekstem "bym zapomniała dziadkami będziecie" :) ominie cię wszystko.

reklama
Myslalam o tym ale zaczną sie podejrzenia gdzie pierwszy "alkoholik" rodzinny ktory zawsze z flaszka wina przyjezdza na obiad pierwszego dnia i ktory prosi tatusia o odbieranie z imprez w stanie wskazującym ( ja zawsze pije alko tylko na urlopie :D hahah ) nagle bedzie odmalował alkoholu na kazdym kroku... :) i pare innych ciezko ukryć szczegolnie ze tydzien jestemy w naszej kawalerce e domu moich rodzicow hahah

Na prwno pomoze :)
Tylko słuchaj lekarzy heheh

Ja mam tlai poniedziałek ... Jak pomysle 10 kosmetyczna 13.15 ginekolog 15 chirurg plastyczny :D i cały dzien urlopu oczywiscie do śmietnika zabiegany na maxa ale coz, zawsze taki pierwszy dzien - trzeba sie odgruzowac hahaah

Hejoo, ale Wy nadajecie ;)
Ja od kilku dni "nie zyje" chodze jak widmo i zwracam wszystko co zjem... nie umiem sobie z tym poradzic, bo zoladek ssie z glodu, a jesc sie boje...
Co do brzuszka to ja jestem grubas i sadelko mam konkretne, no ale i ciazowy juz chyba przez to bardziej widac ;P miseczke stanika normalnie mam kolo E wiec nie chce narazie myslec co bedzie pozniej...

Ja juz po wizycie troszke zalamana :-( tetno wysokie bardzo. Do tego kazal mi lekarz zrobic test podwojny i echo tetna plodu ok 22tyg. Dzidzius ma prawie 5 cm :p 4.7cm dokladnie raczki nozzki sliczne

Narazie niechce mnie straszyc ale moze byc to wada serca ale na nastepnych bedziemy sie tym martwic :-( :-( jak ja mam sie niestresiwac. Brzuch dalej boli z nerwow :-( :-(

Ale Karola nie Martw sie na zapas prosze !! Wąsy serca w zdanie wykryte mozna jeszcze w ciazy zoperować .. Wazne jest ze jest dla ciebie to serducho bije !

reklama
Do góry