reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems zawsze możesz powiedzieć jak będziesz wracać do Norwegii. Zanim odjedziesz rzuć tekstem "bym zapomniała dziadkami będziecie" :) ominie cię wszystko.

reklama
Myslalam o tym ale zaczną sie podejrzenia gdzie pierwszy "alkoholik" rodzinny ktory zawsze z flaszka wina przyjezdza na obiad pierwszego dnia i ktory prosi tatusia o odbieranie z imprez w stanie wskazującym ( ja zawsze pije alko tylko na urlopie :D hahah ) nagle bedzie odmalował alkoholu na kazdym kroku... :) i pare innych ciezko ukryć szczegolnie ze tydzien jestemy w naszej kawalerce e domu moich rodzicow hahah

Na prwno pomoze :)
Tylko słuchaj lekarzy heheh

Ja mam tlai poniedziałek ... Jak pomysle 10 kosmetyczna 13.15 ginekolog 15 chirurg plastyczny :D i cały dzien urlopu oczywiscie do śmietnika zabiegany na maxa ale coz, zawsze taki pierwszy dzien - trzeba sie odgruzowac hahaah

Hejoo, ale Wy nadajecie ;)
Ja od kilku dni "nie zyje" chodze jak widmo i zwracam wszystko co zjem... nie umiem sobie z tym poradzic, bo zoladek ssie z glodu, a jesc sie boje...
Co do brzuszka to ja jestem grubas i sadelko mam konkretne, no ale i ciazowy juz chyba przez to bardziej widac ;P miseczke stanika normalnie mam kolo E wiec nie chce narazie myslec co bedzie pozniej...

Ja juz po wizycie troszke zalamana :-( tetno wysokie bardzo. Do tego kazal mi lekarz zrobic test podwojny i echo tetna plodu ok 22tyg. Dzidzius ma prawie 5 cm :p 4.7cm dokladnie raczki nozzki sliczne

Narazie niechce mnie straszyc ale moze byc to wada serca ale na nastepnych bedziemy sie tym martwic :-( :-( jak ja mam sie niestresiwac. Brzuch dalej boli z nerwow :-( :-(

Ale Karola nie Martw sie na zapas prosze !! Wąsy serca w zdanie wykryte mozna jeszcze w ciazy zoperować .. Wazne jest ze jest dla ciebie to serducho bije !

reklama
Do góry