reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej babeczki!
Ale się rozgadałyście Wow! :-)

Dziewczyny po usg - GRATULACJE!!!! Wasze dobre wiadomości dają mi nadzieję, że i u mnie będzie wszystko w porządku.
Ja wizytę u gina mam jutro, ale on nie robi zwykle usg, tylko wysyła do drugiego. Choć ja bardzo bym chciała podejrzeć co tam w środku się dzieje i czy wszystko jest z maluszkiem ok. Jeśli on mi nie zrobi usg, to pewnie będę umawiać już to genetyczne w ciągu najbliższych 2 tygodni.

Już nie mogę się doczekać.

Jeśli okaże się, że wszystko jest ok, to będę chyba najszczęśliwszą osobą na ziemi!

Kolejne dziewczyny, które macie wizyty, donoście nam koniecznie o Waszych maluszkach i o wrażeniach. To na prawdę buduje! :-*

Martusia no jedzenie ciężkostrawne i bez ciąży potrafi zaszkodzić. Zrób sobie ciepłej herbaty i zjedź chociażby suchą bułkę. Nie możesz też nie jeść bo potem to dopiero żołądek na drugą stronę Ci się przekręci.

Chciejka nie wierze to tak nie może się skończyć :(

Ulicha witaj w klubie :( Styczeń to miesiac Wodnika może dlatego ;)

Żabila raczej nie kupowalabym jeszcze nic w daną płeć. Ja jestem zdania ,że minimum dwa USG maja potwierdzić płeć. Mi też w 13tyg gin mówił że chłopak ,a ogonek w 16tyg okazał się pępowiną i jest córcia :D

Joa.Le widać gdzie dzidzia się zadomowiła :) pięknie :)

No to i ja z moim nadzwyczaj powiększonym brzuchem ;)
Oszukanym bo po pełnych dwoch śniadaniach ,ale ja na sucho rano nie daje rady.

ImageUploadedByForum BabyBoom1434451370.817213.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434451370.817213.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434451370.817213.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 54
Marcepanku ale ją nie mowilam że będę cokolwiek kupowała pod konkretną płeć. Ją już wszystko mam. Wiekszosc po pierwszym i cala mase innych bo kuzyn męża ma 3 dzieci z listopada więc kombinezony zimowe wszystko mam. A że maja i chłopca i dziewczynki to wszystkiego po trochu. No moje dzieci się minęły z pora roku bo starszy z lipca jest.

reklama
Do góry