reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems - ona tak, bardzo wspaniałomyslna, kiedy jej pasuje hehe :)

Dziewczyny a jak z tym moderatorem, któa chętna ?? :) Czy już był wybór, a tylko mnie coś omineło :D ??

Ostatnia edycja:
reklama
Aktina ją z USG termin na grudzień mam a z OM na styczen. Ale jeśli blizna będzie się za bardzo zcienczac to CC mnie czeka drugie. I tak pewnie połowa z nas w grudniu urodzi.

to ja z OM jakos na 6 stycznia dopiero mam, ale wczesnie owu miałam i tak jakos maluszek rośnie ze z usg wychodzi wcześniej. Poprzednio tez tak było i urodzilam w sam termin z USG, zobaczymy jak bedzie teraz :) Jak dla mnie może być i grudzień :)

Karolina a mialas przez brzuch czy dowcipne?? Kurcze z tego co ja panietam to na prenatalnych mialam normalnie przez brzuszek.

Hej mamusia staram sie akzdego dnia zajrzec jednak moje samopoczucie od paru dni eh szkoda gadac w pierwszej ciazy mialam straszne mdlosci ale wymiotowalam moze 3 razy a teraz od paru dni codziennie, mdlosci moze i mniejsze, ale nie jestem w stanie wejsc do kuchni rano zygam slina wczoraj to az 3 razy w dodatku migrena mnie dopadla i najlepiej to bym z lozka nie wstawala z niecierpliwoscia odliczam dni do 2 trymestru, caly czas mowilam,ze chce 3 dzieci ale jednak nie zdecyduje sie na 3 chyba ze mi ktos obieca,ze bede szczesciara i nie bede miec objawow :/ Glodna jestem caly czas ale co bym zjadla sama nie wiem gotowac nie jestem w stanie dobrze,ze zamrozilam troche zupek niedawno mlodemu przynajmniej szybko odgrzeje i nie zywi sie samymi kanapkami eh w sr mam wizyte trzymajcie kciuki jak poczuje sie troche lepiej to postaram sie conieco nadrobic co u Was :* buziakuje :*

Oj Januarka - ja miam te damę mysli - chce miec wiecej dzieci ale miałam jeden taki tydzien ze tez chyba jak ktos mi obieca ze bedzie bez ... Ja to nie mam dzieci wiec sobie moge lezec i narzekać ale przy kolejnej niecbedzie tak prosto !!

Sciskam cie mocno - oby do drugiego :)

reklama
Hej dołączam do galerii brzuszków:) ImageUploadedByForum BabyBoom1434442017.381385.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434442017.381385.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434442017.381385.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 46
Do góry