reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja to spadam popracowac, poczytac cos bo jak tu siedze to cały czas mysle ze ten mój poniedziałek jeszcze tak daleko hehee musze sie cyzmś zajac :)

reklama
Żabila- super, że wiesz już mniej więcej, że Syn :) A gin ma jakiś dobry sprzęt?

chciejka- bardzo mi przykro, trzymaj się

Tutti- świetne wieści, no i szczęściara, że nic nie przytyłaś :p

Ale dzisiaj miałam durne sny! Ja już chcę tą moją wizytę, bo zwariuję. A tu jeszcze tydzień.
Ja jakoś specjalnie genetycznych robić ie będę, ale mi się wydaje, ze mój gin też to wszystko jakoś tam mierzył w pierwszej ciąży.

Od wczoraj mnie tak lekko ciągnie i raz po raz kłuje pod pępkiem, dziwne

no tak, zalezy tez pewnie jak sie ten dzidzius pokaże :) ja w pierwszej ciazy pytałam własnie na tym usg lekarki ale mówił ze za wczesnie. teraz ta sama bedzie mi robić. Oczywiscie na razie ważniejesze inne parametry i o ich poprawność się modle :) ale dzisiaj rano w przedszkolu Anitkaj ak popatrzyła na ine dzieiaki to znowu do mnie mówi "mamo, ja chce mieć siostre" :) wiec pytam co bedzie jak bedzie brat, a ona na to, że brata też polubi :):)

Ją miałam 2d. Najpierw próbował przez brzuch ale mało widział to dowcipne zrobił. Czy sprzet a dobry to nie wiem nie znam się. Ja do niego poszlam bo pracuje w szpitalu a z moja cienką blizna wolalam iść do jakiegoś co pracuje w szpitalu. Ją termin mam na 1.1.2016. Więc chyba najszybciej.

reklama
My z wyprawki mamy wszystko, bo niczego się nie pozbywalam. Pozostanie kupić tylko zapas pampersow. A w przyszła sobotę jedziemy z synkiem i fotelikami na inspekcję czy są ok i czy dobrze małego zapinany. Darmowe u nas w Opolu.

Do góry