reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
To w takim razie miałam to :) ale jak pisałam przeziernosci w sobotę będzie sprawdzana. Zobaczymy :) kolejną wizyta 13 lipca.

Tutti super. rzeczywiście jest to duże przezycie tak widzieć jak się rusza. Choć jak mam być szczerą sama że sobą to w pierwszej ciąży jakoś bardziej to przeżywałam. Wiecie łzy ciekły itp. Teraz to tak na spokojnie. Ale cisnienie tradycyjnie miałam w kosmos wysokie. 150/80.

Jestem juz po!!!! Widziałam rączki nóżki i główkę! Nie macie pojęcia jak sie ruszał!!!!10tydzieni 4 dzień i mierzył 3,6 cm! Serducho biło super! Ale emocje! Następna wizytę mam 2 lipca. Bede miała to genetyczne. Wtedy bedzie 13 tydzień . Ważył mnie i nic nie prZytylam!

Ja tez mam genetyczne na 02.07 i bede w 13 tyg i 1 dzien. Tutti to na kiedy masz date porodu, bo ja na 08.01.16 [emoji3]

Ja mam jutro o 11.40 juz ssie strasznie stresuje! Matko wy juz widzialyscie dzidziusie a js jeszcze fasolke z serduszkiem chce jutro obejrzec nozki raczki i wszystko!! O Matko :-)

Tutti - super nowiny :) Faktycznie nieziemskie uczucie, taki maluszek a juz tyle potrafi... ekstra :)

xkarola - o której wizyta?

11.40 w katowicach wiec ok 40minut drogi jak korkow niebedzie i ok 30min badanie usg pozniej krew tak przynajmniej ostatnio bylom

reklama
Żabila gratuluję synka :) z olinem tez tak wcześnie się dowiedzieliśmy ze będzie syncio :)

Iga gratki małego człowieczka :)

Chciejka tulem Ciebue mocno kochana :) :) :)

A mnie nadal dzieć męczy :( w weekend dał odpocząć a wczoraj to myślałam że murem nic nie umiałam zjeść a wodnik co rusz :(

Do góry