reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
szukałam dziś informacji o powodach schodzącej skóry z ust i znalazłam na portalu gazety założony, podobny wątek jak ten, ale pisze tam tylko kilka osób. Napisałam im by się do Nas przeniosły :)

a ja mam zawsze usta takie jakby mi ktoś żyletką pociachał :/ suche i spierzchnięte..

joawa-nie kojarze...a w ktorym jest szpitalu?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny .. Dzis ja jestem w stresie .. Rano przy podcieraniu na papierze widoczna krew .. Sama nie wiem o co chodzi :(:( w poprzedniej ciazy tez tak mialam ale duzo wczesniej .. I w szpitalu wtedy powiedzieli mi ze mam lezec odpoczywac i co bedzie to ma byc .. Tak sie stresuje..

Aneciia ktory tydzien ?? Pozniej cos jeszcze sie pojawiło ??

Ja skolei mam dzis napad standardowej paniki bo brzuch nie za duzy pol kilo spadło i bez objawów dalej i nic nie poradzie panika jest a wizyta dopiero w czwartek:(

Aneciia, jeśli masz plamienie, nawet niewielkie idź do lekarza. Nie zwlekaj. Lepiej pójść raz za dużo i niepotrzebnie, niż coś zaniedbać.

Emenems u mnie tak samo. Prawie żadnych objawów i lekki spadek wagi. Jak się mocno wyciągnę to czuję lekkie kłucie po lewej stronie brzucha. Poza tym nic. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i po prostu lekko znoszę ciążę. Wizyta w środę...

Juti ja w czwartek - podobnie jak ty mam jak sie wyciągnę i dupe wypinam to czuje ze ciągnie troche a tak to nie za bardzo
ImageUploadedByForum BabyBoom1434183680.334517.jpg

To z rana siostrze wysyłałam

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434183680.334517.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434183680.334517.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
To prawie płaska jesteś!!! :-)
Ja mam większy brzuch, ale ja też miałam lekką nadwagę przed, więc...

Na razie jeszcze nikt nie wie, że jestem w ciąży. Tylko najbliższa rodzina. I coraz trudniej mi ukryć brzuszek, szczególnie w pracy. Ale chcę poczekać do wizyty i usg zanim powiem.

Do góry