reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hahah no ale to lekarz zdecyduje czy to nie za wcześnie .... Kurde stresuje sie to dokładnie 2 miesiace po zapolodnieniu bedzie - to bedzie dokaldnie 10t6d czyli koniec 11 tygodnia to ok??

reklama
Dzięki dziewczyny, przespałąm się, słońce wyszło i ciut mi lepiej.

miluniaa- witaj

Emenems- niestety się nie znam, więc nie pomogę.

Milunia witaj :) chyba któraś ma na 31 więc prawie :)

Sierpniowa a tam kwadratowa raczej mięciutka ;) i do przytulania więcej ;) Nie jesteś sama z tym jedzeniem ;) Potrafię obudzić się o 3 i zejść na dół do kuchni żeby coś ugotować :D

A ja dostałam list ze szpitala i chyba bede musiała cos z tym zrobic. Ustalili mi wizyte na za ponad miesiąc czyli po 12tyg.

Tak to moja pierwsza ciaza :)
Czuje sie bardzo dobrze czasem tylko dokuczaja mi mdlosci:) I z niecierpliwoscia czekam zeby znow zobaczyc swoja fasolke na usg moze w koncu dostane zdjecie, bo teraz dostalam tylko kartke z wypisanymi danym tzn wymiary, jak bije serce...
jestem troche zawiedziona bo bym teraz patrzyla na swojego maluszka i pokazala mezowi :(
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie Wasze fasolki ! :*

Ostatnia edycja:
Tak to moja pierwsza ciaza :)
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie Wasze fasolki ! :*

Moja tez i jestem przeszczesliwa. Ale mam tez wiele obaw jak ciaza sie bedzie rozwijala, czy wszystko jest ok i teraz moje zycie to w sumie etapy ciazy od wizyty do wizyty. Niepotrzebnie zasmiecilam sobie glowe czytaniem calej masy stradznych rzeczy o ciazy w necie-choroby,rozne problemy i takie tam. Lepiej nie czytac w mysl zasady im mniej wiem tym lepiej spie. Trzymam za Ciebie kciuki. U mnie 10 tydzien [emoji3][emoji3][emoji3]

Madziolina bo to silniejsze od nas. Czasem to mi sie samo cos nawinie mimo ze wlasnie czytam cos innego, pozytywnego[emoji16]. A potem te straszne informacje namnazaja mi sie w glowie i mam przerabane ja i moj biedny maz ktory musi sluchac mich atakow paniki ciazowej [emoji47]

Dziś umieram fasol daje o sobie za bardzo znać, do tego mojemu roczniakowi idą 4 i ocipieć idzie :( łazi za mną i jęczy aż mi go żal, nie mam jak mu ulżyć ;( cały czas bym spała :)

Jeronie a ja kolejna wizyta 1 lipca :( kiedy to zleci???? Chociaż jutro idę ja NFZ z powodu tej infekcji to może ten gbur zrobi usg coby zobaczyć fasola ;)

reklama
Hej dziewczyny ..Czy ja tez moge sie do Was dolaczyc? Nie znam jeszcze dokladnie terminu ale wg OM jestem w 7tyg 6dniu .. Mieszkamy w Danii , wiec tu ciaze prowadzone sa calkowicie inaczej, poza badaniem krwi i potwierdzeniem ciazy nie wiem nic..

Do góry