reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hahah no ale to lekarz zdecyduje czy to nie za wcześnie .... Kurde stresuje sie to dokładnie 2 miesiace po zapolodnieniu bedzie - to bedzie dokaldnie 10t6d czyli koniec 11 tygodnia to ok??

reklama
Dzięki dziewczyny, przespałąm się, słońce wyszło i ciut mi lepiej.

miluniaa- witaj

Emenems- niestety się nie znam, więc nie pomogę.

Milunia witaj :) chyba któraś ma na 31 więc prawie :)

Sierpniowa a tam kwadratowa raczej mięciutka ;) i do przytulania więcej ;) Nie jesteś sama z tym jedzeniem ;) Potrafię obudzić się o 3 i zejść na dół do kuchni żeby coś ugotować :D

A ja dostałam list ze szpitala i chyba bede musiała cos z tym zrobic. Ustalili mi wizyte na za ponad miesiąc czyli po 12tyg.

Tak to moja pierwsza ciaza :)
Czuje sie bardzo dobrze czasem tylko dokuczaja mi mdlosci:) I z niecierpliwoscia czekam zeby znow zobaczyc swoja fasolke na usg moze w koncu dostane zdjecie, bo teraz dostalam tylko kartke z wypisanymi danym tzn wymiary, jak bije serce...
jestem troche zawiedziona bo bym teraz patrzyla na swojego maluszka i pokazala mezowi :(
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie Wasze fasolki ! :*

Ostatnia edycja:
Tak to moja pierwsza ciaza :)
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie Wasze fasolki ! :*

Moja tez i jestem przeszczesliwa. Ale mam tez wiele obaw jak ciaza sie bedzie rozwijala, czy wszystko jest ok i teraz moje zycie to w sumie etapy ciazy od wizyty do wizyty. Niepotrzebnie zasmiecilam sobie glowe czytaniem calej masy stradznych rzeczy o ciazy w necie-choroby,rozne problemy i takie tam. Lepiej nie czytac w mysl zasady im mniej wiem tym lepiej spie. Trzymam za Ciebie kciuki. U mnie 10 tydzien [emoji3][emoji3][emoji3]

Madziolina bo to silniejsze od nas. Czasem to mi sie samo cos nawinie mimo ze wlasnie czytam cos innego, pozytywnego[emoji16]. A potem te straszne informacje namnazaja mi sie w glowie i mam przerabane ja i moj biedny maz ktory musi sluchac mich atakow paniki ciazowej [emoji47]

Dziś umieram fasol daje o sobie za bardzo znać, do tego mojemu roczniakowi idą 4 i ocipieć idzie :( łazi za mną i jęczy aż mi go żal, nie mam jak mu ulżyć ;( cały czas bym spała :)

Jeronie a ja kolejna wizyta 1 lipca :( kiedy to zleci???? Chociaż jutro idę ja NFZ z powodu tej infekcji to może ten gbur zrobi usg coby zobaczyć fasola ;)

reklama
Hej dziewczyny ..Czy ja tez moge sie do Was dolaczyc? Nie znam jeszcze dokladnie terminu ale wg OM jestem w 7tyg 6dniu .. Mieszkamy w Danii , wiec tu ciaze prowadzone sa calkowicie inaczej, poza badaniem krwi i potwierdzeniem ciazy nie wiem nic..

Do góry