reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A mnie dopadło jakieś wszechogarniające poczucie beznadziei. Mam ochotę usiąść i ryczeć. Za długo już siedzę w domu...

Simka zwalaj na hormony ... :) bo tak jest !! Kazda z nas tskie cos dopada nie jedtes sama i sie zdarza lewa noga dzien - głowa do gory !!!

Umowilam sie na usg genetyczne 22.06 na 13.15 miejmy nadzieje ze nie za wcześnie 11 tydzien bo potem moja ginekolog ma urlop akurat .... Hmmm Joa chyba ma 23.06 :)

Witam sie czy przyjmiecie mnie do siebie ?? :)
Termin wg okresu mam na 29 stycznia ;) Czyli moja dzidzia jest chyba najmlodsza od Waszych ;)
Dzisiaj byłam na usg i widziałam bicie serduszka ! Jestem przeszczesliwa. Nastepna wizyta w nastepny piatek. :happy:

Cześć dziewczyny. Jak się czujecie? Mnie codziennie rano i pod wieczór męczą mdłości:-( i ciągle coś jem. Chyba będę kwadratowa.
Przyznam się, że Was podczytuje często, ale już żeby odpisać brakuje mi czasu.

miluniaa witaj;-) gratuluje maluszka!

reklama
Do góry