reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wy to jedziecie z tym koksem. Ciężko nadrobić i zapamiętać co komu chciałam napisać.

Julia super ze krwiak się zmniejszył. Bardzo to cieszy. Czyli trochę leżenia pomogło.

Trzymam &&&& za wszystkie wizyty co są w tym tygodniu. Oby wszystkie szczęśliwe. Tym co muszą czekać jeszcze długo to cierpliwości życzę i malo nerwów. Mniej analizowania objawów to mniej stresu.

U mnie weekend tradycyjnie u teściów. Wczoraj myslalam ze do lekarza będę musiała iść tak mnie żołądek bolal ze aż słabo się robilo. Dobrze ze dzisiaj rano juz ok.

Cześć dziewczyny :)
Widzę, że samopoczucia różne. Nie nakręcajcie się tak brakiem objawów. Nic tylko się cieszyć:thumbup: ja ostatnio miałam w pierwszym trymestrze tylko odczuwalne rozciąganie macicy, tak to zero objawów i tak aż do trzeciego trymestru.
A nakręceniem tylko robicie sobie krzywdę.

witam się :)

u mnie nieco lepiej, byliśmy dziś w sklepie, pyszne truskawki kupiłam :)

Madziara i Iwonn bardzo mi przykro, naprawdę nie wiem co powiedzieć. Trzymajcie się, zaglądajcie do nas i patrzcie z nadzieją w przyszłość. Musi być dobrze, tylko dajcie sobie czas. Ściskam.
Julia u Ciebie też widzę że niewesoło...
Chciejka widzę że sytuacja u Ciebie się klaruje, to dobrze, cieszę się :)

Dziewczyny a Wy chodzicie prywatnie do ginka? Czy NFZ? Czemu chcecie wizyty częściej? Ja już jestem mądrzejsza i nie chodzę bez wyraźnej potrzeby do swojego ginka. w ciąży z Olim co chwila latałam jak kot z pęcherzem...

Zaraz zapisuję młodego do przedszkola, ciekawe czy i gdzie zostały miejsca wolne...

Uściski.

Hej dziewczyny nadrobić was po 4 dniach to nie lada sztuka :)

Dziś już się lepiej czuje choć objawy żniw wróciły, w weekend fado dał mi wolne, chyba stwierdził że brat ma roczek to i mamie ona spokój na ten czas :) najgorsze jest to że mdłości jakoś przeżyje ale ból więzadła to już problem jak złapie to za cholerę nie chce puścić :(

Pisałyścue o toxo to nie tylko od kotów bo to mit, inne zwierzęta tez przenoszą, ale juz nie pamiętam która pisała żeby nie jeść surowego mięcha i najważniejsze higiena higiena i jeszcze raz higiena, wszystko myć i nie popadać w z jednej skrajności w kolejną :) wiem bo sama miałam podejrzenie toxo, na moje szczęście i Olina toxo miałam długo przed ciążą :)

Wczoraj miałam jeszcze jedno dziecię do pilnowania wiek ok 30 lat, chłop sobie za bardzo pofolgował w sobotę i męczył go jąć zabójca i trzeba było jeszcze jego obsługiwać :)

Jula czyli krwiak zanika :) Trzymam dalej &&&&&&&&&

A mnie dopadła infekcja :( swędzi mnie w pipce, normalnie powtórka z rozrywki jak w pierwszej ciąży ;( tym razem dymam na NFZ bo nie mam jak iść do mojego, chłop na dyżur A my jedno autko i nie nam jak dojechać te 40 km ;( wizytę mamw środę i mam wielką nadzieję że się nie rozdrapie do tego czasu i przeżyje wizytę u tego gbura do którego idę.

Martusia ja chodze prywatnie na wizyty...

Glowa mnie boli od rana...okropnie sie czuje:/

Tusiaczek masz racje ze niema co sie zlego doszukiwac w brak objawow;-) moga byc a nie musza, ja niemam procz obolalych piersi i bardzo sie ciesze z tego powodu, bo w ostatniej ciazy mialam mega mdlosci ze funkvjonowac normalnie niemoglam pare tyg:/:/

Kochane bedzie dobrze:**** trzymam kciuki za wizytujace w tym tygodniu!

Martusia ja chodzę na NFZ, ostatnio chodziłam całą ciążę prywatnie, tym razem też postanowiłam tak nie świrować i nie biegać do lekarza jak kot z pęcherzem. Co ma być to będzie, a dobre nastawienie połową sukcesu.

Ulicha to ja pisałam o toxo, bo mnie wkurza, że spora część społeczeństwa oskarża o to biedne koty, które tak naprawdę rzadko są winne;) :p

reklama
A mnie to sie cos ba stopie zrobiło jakies Ala strupki od gory jakby sucha skóra czy cos i nie wiem czym moge smarować kurde - nie swędzi.

Oczywiscie jak prosze meza o rade słyszę " obetnij sobie nogę" Wow...

ImageUploadedByForum BabyBoom1433778120.645493.jpg

Przepraszam za efekty wizualne ale sie boje ze cos mi sie rozniesie. Napewno nie jest to otarcie od butow - cxym ja mam to zlikwidować ???

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433778120.645493.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433778120.645493.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 53
Do góry