reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

tutti - zleci Ci szybko jak masz zapelnione dni :) pomysl i takich,ktore musza cala ciaze lezec,biedne... bedzie dobrze,kciuki trzymam!!

co do brzuszka to mi sie chyba tez troche zaokragla:p

reklama
Witam

Tak dziewczyny macie racje z tymi plamieniami;-) i ja wlasnie sie cieszylam jak je widzislam;-) ale ta zywa krew troszke mnie wystraszyla;-)

Ja nawet kiedy chcialabym pocwiczyc to mam zakaz:/ e poprzedniej ciazy tez mialam...

Ja wlasnie niemam wogole apetytu:/
Jem tyle ile musze...staram sie duzo warzyw jesc;-)

A ja jem dużo, dziś będąc w sklepie zobaczyłam śledzie w occie z cebulką. .mmm aż mi ślinka leciała, kupiłam i już kończę je jeść :)

julia Ciebie zostawili jednak w szpitalu?powiem Ci,ze przewalone nie miec apetytu, ja tak mialam w drugiej ciazy i juz sama nie wiedzialam co jesc :/ trzeba miec nadzieje, ze po pierwszyn trymestrze to minie ;)

chciejka- ja tez uwielbiam sledzie,ale zle sie po nich czuje,zgaga,odbijanie,zoladek czuje:/ a ja mam ochote na ugotowany bób :) pojde z mala na spacer to sobie kupie,mam tez ochote na pyszne czeresnie,ale cena pewnie jeszcze jest powalajaca...

u was tez dzis tak goraco;) my sie rozpuszczamy :p

Ja sie wlasnie obudziłam i całkiem dobrze sie czuje i sie denerwuje przez to ze cos nie tsk :(
Na 12 do pracy jade na 3 godziny... Zobaczymy ale zmartwiona jestem ze to za wcześnie na mijanie objawów jeZcze , w srode 10 tc

U nas dzisiaj chłodno, tak akurat :)

Ale chyba za długo spałam, bo coś mnie głowa boli, ale tak dziwnie. Chyba znów ciśnienie szaleje i pogoda się zmienia.
Do tego śniadania nie jadłam, bo dopiero pójdę po zakupy, ehhh

emenems wydaje mi sie ze pomalu moga mijac objawy,mnie np dzis piersi nic a nic nie bola... moze to juz czas.. wiadomo niektore mecza sie cala ciaze,inne w ogole,a jeszcze innym moze mija w 10 tyg;)

simka gdzie sa twoje szamotuły, jakie to wojewodztwo? podziwiam ze tak bez sniadania,ja nie daje rady jak wstaje z lozka,od razu musze przegryzc..

No zobacze w pozostałe dni u mnie piersi niestety zaden objaw bo od poczatku nie bolały ani nie urosły.
Jedyne co to od 4 rano co 20 minut sikam.
Ale mnie nie mdli- Ocxywiscie wole tak, bo do pracy ide od dzis ale martwi mnie to strasznie niestety bede w stresie do nastepnego czwartku

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie było a to slub a to sesja a to magisterka. Wieje co mam od wczoraj jakiś niepokój. Jakby mnie piersi przestaly bolec i prawie wróciły do rozmiaru. Brzuch jakiś tak mniej ciągnie. Teraz jest 8t4d i jakos sie niepokoje czy wszystko ok. Wizyte mam do pani doktor 15.06 ale na nfz. Nie wiem czemu się tak niepokoje jak mam zmniejszone objawy :((( w sobotę jeszcze tak mnie głowa bolala ze az krew z nosa mi poszła

Ostatnia edycja:
Do góry