aktina
Fanka BB :)
Emenems Ale Ty Nie mialas takiej przerwy Jak ja miedzy wizytami, ja Nie bylam u lekarza od 20-go maja Ty mialas wizyty e miedzyczasie! Wiesz ci ja przezywam?
Tutti - ja mam prawie identycznie, tylko o tydzien wszystko przesuniete, ostatnią wizyte miałam 28 maja a następna 22 czerwiec.. także chyba tak musi być
Idę co prawda dzisiaj ale na sekunde po zastwiadczenie tylko i potem w czwartek na pobranie krwi i krzywa cukrowa, wiec tyle co sobie w poczekalni dwie godziny posiedzę hehe
SeeYou - ja tez jak tylko wstane to pierwsze kroki do kuchni, musze coś przegryźć
Emenems - mi tez wąłsnie mdłosci przed 9-10 tygodniem zaczeły juz mijąc, za to padło mi na głowe
pruska- pewnie to chwilowe tylko z tymi piersiami, też mam różnie.. raz większe raz mniejsze.. a raczej raz bolą a raz nie dokładnie tego się nie da ocenić jakie powinny być, wiec chyba wszystko ok
Tez mi sie dzisiaj calą noc koszmary śniły, juz drugi raz mi sie sniło ze krwawiłam, jakos chyba za duzo o tym wszystkim mysle, ze swoim się klóce non stop, jakos dizwnie nieswojo się czuje, postanowiła mcos poczytac zeby sie oderwac, ale denerwuje mnie to ze w pracy musze siedzieć, przez większosc dnia nie mam co robić :/, jeszcze mamy ogólnie taka jedna nieciekawa sytuacje no i najchetniej bym sie schowała pod koc i poszła spac !!