aktina
Fanka BB :)
Emenems Ale Ty Nie mialas takiej przerwy Jak ja miedzy wizytami, ja Nie bylam u lekarza od 20-go maja Ty mialas wizyty e miedzyczasie! Wiesz ci ja przezywam?
Tutti - ja mam prawie identycznie, tylko o tydzien wszystko przesuniete, ostatnią wizyte miałam 28 maja a następna 22 czerwiec.. także chyba tak musi być
Idę co prawda dzisiaj ale na sekunde po zastwiadczenie tylko i potem w czwartek na pobranie krwi i krzywa cukrowa, wiec tyle co sobie w poczekalni dwie godziny posiedzę hehe
SeeYou - ja tez jak tylko wstane to pierwsze kroki do kuchni, musze coś przegryźć
Emenems - mi tez wąłsnie mdłosci przed 9-10 tygodniem zaczeły juz mijąc, za to padło mi na głowe
pruska- pewnie to chwilowe tylko z tymi piersiami, też mam różnie.. raz większe raz mniejsze.. a raczej raz bolą a raz nie
Tez mi sie dzisiaj calą noc koszmary śniły, juz drugi raz mi sie sniło ze krwawiłam, jakos chyba za duzo o tym wszystkim mysle, ze swoim się klóce non stop, jakos dizwnie nieswojo się czuje, postanowiła mcos poczytac zeby sie oderwac, ale denerwuje mnie to ze w pracy musze siedzieć, przez większosc dnia nie mam co robić :/, jeszcze mamy ogólnie taka jedna nieciekawa sytuacje no i najchetniej bym sie schowała pod koc i poszła spac !!