reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems Ale Ty Nie mialas takiej przerwy Jak ja miedzy wizytami, ja Nie bylam u lekarza od 20-go maja Ty mialas wizyty e miedzyczasie! Wiesz ci ja przezywam?

Dziewczyny ja to juz jak warita sie czuje. Wpadam ze skrajnosci w skrajnosc. Raz super lacznie z planami gdzie dziecko na studia pojdzie a potem nagle zjazd ze moze ja juz wcale nie jestem w ciazy. No dramat jak nienormalna!

No moja bedzie teraz po 3 tygodniach - tak zgadza nie miałam aczkolwiek porównujac do innych dziewczyn po ivf to miałam baaaardzo mało - dziewczyny maja szybko po transferze a ja 5 tygodni czekalam ... Kumasz - takze wiem dokładnie co czujesz!! Dopiero ostatnie trzy typhfnie miałam dwie wizyty a tsk to tutaj e czasie ciazy nawet do ginekologa raz nie idziesz - ja mam rodzinnego w następny czwartek a nie gina wiec tylko zerknie na zwykłym usg czy ok na tyle na ile sie zna.

Nie denerwuj sie tutti !! Ty jedtes taka pozytywna a to od nastawiania duzo zalezy :)

julia- no to dobre wiadomości ;) Świetnie, że krwiak się zmniejsza

Iga- ja mam wrażenie, że ciut zaokrąglony brzuszek mam, ale w to pewnie też tłuszczyk :p Chociaż ponoć w klejnych ciążach wcześniej wychodzi niż w pierwszej

Ja wizytę mam teraz 23 czerwca

Iwonn, przykro mi kochana, wiem doskonale co przechodzisz, trzymaj się dzielnie, niedługo zajdziesz w prawidłową ciążę, ja Ci to mówię, mnie się udało, to Tobie też musi :)
Julia, dobrze, że to nic poważnego, najlepiej od razu sprawdzić.
chciejka, teraz już musi być dobrze, nieustannie trzymam &&&&&&&&&
Ja mam wizytę w piątek, ale u innego gina, bo u tamtego byłam prywatnie a teraz chcę się załapać na nfz, nie stać mnie na prywatne wizyty przez całą ciążę.
U mnie też brzuszek spożywczy, ciągle jem, jem i jestem głodna :D

Ostatnia edycja:
No juz tylko tydzien zostal, zleci zwlaszcza ze mam zapelniony tydzien praca od rana do wieczora a w sobote slub i wesele znajomch, zastanawiam sie ci na siebie wloze bo jestem blada Jak nigdy o tej porze roku i cZuje sie Jak parowka bez amtywnosci fizycznej! Ratunku

reklama
simka - ja man 23 czerwca usg prenatalne :) o god.19:20:p

dziewczyny ja nie dam rady rzucic zdj.tu na forun bo juz nieraz probiwalam nawet przepis na chleb i nie wien dlaczego:/

jak wam niedziela zleciala? ja caly dzien na zewnatrz,bo mala pluskala sie w wanience, a ja w cieniu lezalam;) teraz padla a ja na balkonie siedze,fajbe powietrze sie zrobilo, da sie juz oddychac:p

Ostatnia edycja:
Do góry