reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzień dobry:)
Dziewczyny co myślicie o opalaniu się w naszym stanie? Tutti jutro lecę do Twojej obecnej ojczyzny i koleżanki na pewno bedą chciały skorzystać z uroków włoskiego słońca. Jak się zabezpieczyć? Filtr, coś na głowę, woda i będzie ok?

julia- to dobrze, że mąż wrócił :) Odpoczywaj

Ja mam od zeszłego roku tankini. Nie pokazyuję się na plaży, bo jeszcze pomyślą, że wieloryb :p A my zazwyczaj od rana i po południu na plaży siedzimy, bo i tak z Polką nie można inaczej.

Dzisiaj na śniadanko twarożek :p W koktajlu z mlekiem, truskawkami i borówkami i na kanapce. Nawet mój mąż zjadł, tyle że on z jasnym chlebem
DSC05510.jpg

Załączniki

• DSC05510.jpg
    DSC05510.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 56
Dla mam planujących opalanie
NA PLAŻY W CIĄŻY. Zasady bezpiecznego plażowania bez opalania w ciąży - Poradnikzdrowie.pl - Zdrowie, odchudzanie, diety, ciąża, psychologia - m.poradnikzdrowie.pl

Ja to wam powiem oprocz spacerów na słońcu chyba sobie odpuszcze opalanie bo przegrzanie brzucha moze spowodować krwawienie ( termofor zawsze przyspieszał mi miesiaczke ) no i najgorsze te plamy na skórze .... Siostra miała na szyi i ja chyba nie chce tak bo usowala je dwa lata po ciazy

nie obrazcie się, ale chyba trochę przesadzacie z tym słońcem. Wszystko z umiarem i będzie ok, przecież wiadomo, że nie można leżeć 5 h w 30 stopniowym słońcu, ale też nie znaczy, że w ogóle nie można na nim być. .dobry filtr, namoczony ręcznik na brzuchu i jest git. .Ja rodziłam we wrześniu, czyli całe lato chodziłam w ciąży i nic mi nie było, ale na plaży plackiem nie leżałam, a jak byłam to tylko na spacer lub w cieniu byłam. Nie popadajmy w paranoję :-)..

reklama
dziewczyny pytanie z innej beczki :) jaki chleb kupujecie ? wiadomo ciemny., ale jak czytam składy tych pełnoziarnistych czy zytnich to nie za bardzo to dietetyczne i pozbawione cukru czy węglowodanów i w ogóle nie wiem co kupować jak musze uważać na cukier. znalazłam ostatnio ten pumpernikiel w Tesco ale jakieś to tłuste było, pełne ziaren i z data przydatności na nast 3 miesiące wiem odpuściłam . zielona jestem w tym temacie .. jaki kupić żeby mi za bardzo po nim cukier nie skakał ?

Do góry