reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzień dobry:)
Dziewczyny co myślicie o opalaniu się w naszym stanie? Tutti jutro lecę do Twojej obecnej ojczyzny i koleżanki na pewno bedą chciały skorzystać z uroków włoskiego słońca. Jak się zabezpieczyć? Filtr, coś na głowę, woda i będzie ok?

julia- to dobrze, że mąż wrócił :) Odpoczywaj

Ja mam od zeszłego roku tankini. Nie pokazyuję się na plaży, bo jeszcze pomyślą, że wieloryb :p A my zazwyczaj od rana i po południu na plaży siedzimy, bo i tak z Polką nie można inaczej.

Dzisiaj na śniadanko twarożek :p W koktajlu z mlekiem, truskawkami i borówkami i na kanapce. Nawet mój mąż zjadł, tyle że on z jasnym chlebem
DSC05510.jpg

Załączniki

• DSC05510.jpg
    DSC05510.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 62
Dla mam planujących opalanie
NA PLAŻY W CIĄŻY. Zasady bezpiecznego plażowania bez opalania w ciąży - Poradnikzdrowie.pl - Zdrowie, odchudzanie, diety, ciąża, psychologia - m.poradnikzdrowie.pl

Ja to wam powiem oprocz spacerów na słońcu chyba sobie odpuszcze opalanie bo przegrzanie brzucha moze spowodować krwawienie ( termofor zawsze przyspieszał mi miesiaczke ) no i najgorsze te plamy na skórze .... Siostra miała na szyi i ja chyba nie chce tak bo usowala je dwa lata po ciazy

nie obrazcie się, ale chyba trochę przesadzacie z tym słońcem. Wszystko z umiarem i będzie ok, przecież wiadomo, że nie można leżeć 5 h w 30 stopniowym słońcu, ale też nie znaczy, że w ogóle nie można na nim być. .dobry filtr, namoczony ręcznik na brzuchu i jest git. .Ja rodziłam we wrześniu, czyli całe lato chodziłam w ciąży i nic mi nie było, ale na plaży plackiem nie leżałam, a jak byłam to tylko na spacer lub w cieniu byłam. Nie popadajmy w paranoję :-)..

reklama
dziewczyny pytanie z innej beczki :) jaki chleb kupujecie ? wiadomo ciemny., ale jak czytam składy tych pełnoziarnistych czy zytnich to nie za bardzo to dietetyczne i pozbawione cukru czy węglowodanów i w ogóle nie wiem co kupować jak musze uważać na cukier. znalazłam ostatnio ten pumpernikiel w Tesco ale jakieś to tłuste było, pełne ziaren i z data przydatności na nast 3 miesiące wiem odpuściłam . zielona jestem w tym temacie .. jaki kupić żeby mi za bardzo po nim cukier nie skakał ?

Do góry