reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Chciejka ale u Ciebie beta ladnie rośnie a ja miałam 28 maja tylko 1765... U Ciebie też beedzie dobrze !
I koniec smutów i stresów, Simka rozwesel towarzystwo swoimi dobrymi wieściami :))

reklama
dziewczyny przegladałam dzisiaj usg siostry, jak była w ciazy z chrzesniaczką.. tez sie bardzo póxno sedruszko pojawiło, 8tplus kilka dni.. a dziewucha zdrowa jak ta lala, w lipcu konczy 8 lat :)

Madziarra mam w podbrzuszu, juz pod włosami łonowymi;/ dlatego nawet miejscowego znieczulenia sie boje bo blisko dzidzi :( i nie wiem czy lepiej wycinac czy poczekac .. i tak źle i tak niedobrze :( jeszce w lutym był duzo mniejszy, że nawet nie myslalam o wycinaniu :(

Aktina teraz takie informacje jak o Twojej siostrze to miod dla naszych uszu :) a raczej oczu :) Chciejka ma racę, lekarz będzie wiedział co będzie teraz dla Ciebie najlepsze. Ja mam obok pępka jeszcze sporego pieprzyka i w ciąży z Nikola nie powiększył się aż tak bardzo i żaden lekarz nawet na niego uwagi nie zwrócił. Zaraz Ci go pokaże... IMG_20150603_174907.jpg dziwnie wygląda ale to tylko pępek :)

Załączniki

• IMG_20150603_174907.jpg
    IMG_20150603_174907.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 87
A ja skolei jak na zlosc po 10 latach sie odezwała moja koronka.... Mam założona koronkę na martwym korzeniu i od kilku tygodni boli przy nagryzaniu i czasami jak teraz nawet bez. Boje sie ze to infekcja kości....:( juz sie do dentysty Umowilam i to dopiero bedzie za 3 tygodnie ! Mam nadzieje ze nic złego tam sie nie robi a pozatym czytałam znieczulenia nie mozna uzywac w 1 trymestrze ... A jak dojdzie ze kość beda musieli podpiłować ? Albo zamontowac antybiotyk? Troche przerażona i załamana jestem :( czemu teraz?!!

Januarka gratuluje!! A możesz mi napisać ile mm miał pęcherzyk?

Enemens ja miałam w 1 trymestrze usówane 2 zęby i antybiotyk. I było wszystko ok.

Madziara dzieki za info ... Ja tylko sie modlę zeby mi sie nie rozwinęło pod koronka jakies zakażenie ... Lekko sie rusza i nie wiem cxy nie zdjac nie lepiej , to 6tka wiec nie widac tak bardzo .... Sama nie wiem, najgorsze ze to za 3 tygodnie dopiero

aktina- współczuję takiej rodzinnej, moja też okropna, ale Twoja to już pobija moją :p
Oj głowa do góry, humorki ciążowe niestety nas nie ominą

madziarra- wtedy i tak bym do szpitala szła, jeśli się krwawienie zacznie

Emenems- współczuję problemów z zębami, ale w ciąży własnie to się sypie pierwsze niestety

januarka- gratulacje :)

Aż mi głupio przy Waszych problemach przychodzić tu z moimi radościami :)

ALe Fasol jest super, śliczny, równo o 2 tygodnie urósł, czyli jak powinien. Wyniki badań też w porządku i ogólnie dobrze. Kolejna wizyta 23 czerwca i już na NFZ, uff odciąży to trochę mój portfel :)

A Fasolek wygląda już powoli jak człowieczek, ma rączki i nóżki. Na USG super to wyglądało :) Na kolejnej wizycie też usg, bo to pierwsze na NFZ będzie :)

A to mój Fasolek, wymiary chyba widać na zdjęciach :) Na tym pierwszym widac skulonego człowieczkami, widzicie? :p
DSC05499.jpgDSC05500.jpg

Załączniki

• DSC05499.jpg
    DSC05499.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC05500.jpg
    DSC05500.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry