reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Chciejka ale u Ciebie beta ladnie rośnie a ja miałam 28 maja tylko 1765... U Ciebie też beedzie dobrze !
I koniec smutów i stresów, Simka rozwesel towarzystwo swoimi dobrymi wieściami :))

reklama
dziewczyny przegladałam dzisiaj usg siostry, jak była w ciazy z chrzesniaczką.. tez sie bardzo póxno sedruszko pojawiło, 8tplus kilka dni.. a dziewucha zdrowa jak ta lala, w lipcu konczy 8 lat :)

Madziarra mam w podbrzuszu, juz pod włosami łonowymi;/ dlatego nawet miejscowego znieczulenia sie boje bo blisko dzidzi :( i nie wiem czy lepiej wycinac czy poczekac .. i tak źle i tak niedobrze :( jeszce w lutym był duzo mniejszy, że nawet nie myslalam o wycinaniu :(

Aktina teraz takie informacje jak o Twojej siostrze to miod dla naszych uszu :) a raczej oczu :) Chciejka ma racę, lekarz będzie wiedział co będzie teraz dla Ciebie najlepsze. Ja mam obok pępka jeszcze sporego pieprzyka i w ciąży z Nikola nie powiększył się aż tak bardzo i żaden lekarz nawet na niego uwagi nie zwrócił. Zaraz Ci go pokaże... IMG_20150603_174907.jpg dziwnie wygląda ale to tylko pępek :)

Załączniki

• IMG_20150603_174907.jpg
    IMG_20150603_174907.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 81
A ja skolei jak na zlosc po 10 latach sie odezwała moja koronka.... Mam założona koronkę na martwym korzeniu i od kilku tygodni boli przy nagryzaniu i czasami jak teraz nawet bez. Boje sie ze to infekcja kości....:( juz sie do dentysty Umowilam i to dopiero bedzie za 3 tygodnie ! Mam nadzieje ze nic złego tam sie nie robi a pozatym czytałam znieczulenia nie mozna uzywac w 1 trymestrze ... A jak dojdzie ze kość beda musieli podpiłować ? Albo zamontowac antybiotyk? Troche przerażona i załamana jestem :( czemu teraz?!!

Januarka gratuluje!! A możesz mi napisać ile mm miał pęcherzyk?

Enemens ja miałam w 1 trymestrze usówane 2 zęby i antybiotyk. I było wszystko ok.

Madziara dzieki za info ... Ja tylko sie modlę zeby mi sie nie rozwinęło pod koronka jakies zakażenie ... Lekko sie rusza i nie wiem cxy nie zdjac nie lepiej , to 6tka wiec nie widac tak bardzo .... Sama nie wiem, najgorsze ze to za 3 tygodnie dopiero

aktina- współczuję takiej rodzinnej, moja też okropna, ale Twoja to już pobija moją :p
Oj głowa do góry, humorki ciążowe niestety nas nie ominą

madziarra- wtedy i tak bym do szpitala szła, jeśli się krwawienie zacznie

Emenems- współczuję problemów z zębami, ale w ciąży własnie to się sypie pierwsze niestety

januarka- gratulacje :)

Aż mi głupio przy Waszych problemach przychodzić tu z moimi radościami :)

ALe Fasol jest super, śliczny, równo o 2 tygodnie urósł, czyli jak powinien. Wyniki badań też w porządku i ogólnie dobrze. Kolejna wizyta 23 czerwca i już na NFZ, uff odciąży to trochę mój portfel :)

A Fasolek wygląda już powoli jak człowieczek, ma rączki i nóżki. Na USG super to wyglądało :) Na kolejnej wizycie też usg, bo to pierwsze na NFZ będzie :)

A to mój Fasolek, wymiary chyba widać na zdjęciach :) Na tym pierwszym widac skulonego człowieczkami, widzicie? :p
DSC05499.jpgDSC05500.jpg

Załączniki

• DSC05499.jpg
    DSC05499.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC05500.jpg
    DSC05500.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry