reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Jeszcze 2 godziny do wizyty, a ja siedzę jak na szpilkach. Już się doczekać nie mogę. No i mam nadzieję dostanę dalej zwolnienie, w końcu szefowa i tak kazała na nim siedzieć :)

chciejka- skoro lekarz mówi, ze jest ok to jest :)

madziarra- no trzeba wierzyć, trzymam za Was kciuki

Madziarra ja tez mam wiekszy od dzidzi krwiak... ehhh ale lekarz czym sie bardziej martwi? krwiakami czy ciaza jest mniejsza?
ehhh smama zaczelam sie martwic:(

chcejka to chyba tylko na poczatku się podwaja po 48 godzinach, teraz jest ok :)

madziarra - trzymam kciuki, pęcherzyk jest ładny, wiec jest duża szansa, też własnie o tym słyszałam ze duuża cześc kobiet nwet nie wie ze jest w ciazy, okres przychodzi później lub wczesniej, różnie z tym jest ,ale trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze !!!

simka - daj znac po :)

ja byłam u swojej rodzinnej.. ale ta babka sie nadaje do psyhiatryka bardziej ;/ zna ogólnie moich rodziców, i nas wszystkich bo jest naszym rodzinnym, nawet jej nazwiska nie musze mówić, mój mąz to raz u niej był ale ona wszystko doskonale pamieta i Anitke tez.. chociaz z nia stycznosci nie miała i się pyta czy nam sie rodzinan ie powieksza wiec móie ze możliwe ze tak.. głupia jestem ze to powiedziałam bo potem bite 20 minut siedziałam i słuchałam o jej synkach.. ze 7 lat różnicy, ze jeden jest ładny drugi brzydki, ze jaksie ten maly urodził to nikt starszego nie chwalił, ze do tej pory sie kłocili i jeszcze milion historii i to wszystko kilka razy od nowa :) a nie stra baba bo ten młodszy 13 lat ma :) no ale przechodzac do mojego pieprzyka to nawet go nie obejrzałą tylko dała skierowanie do dermatologa... mam jednego w miescie ale nie wiem czy doniej pójde bo kiedys jak byłam z pryszczami to nawet nie podniosła łowy zeby zobaczyc tylko cos tam wyisala i do widzenia.. takze ten :)

ale dziewczyny mam juz dosyc tego 10 tygodnia .. cały ranek miałam chandre ze najnormalniej w swiecie umre !! że Aniteczka moja bez mamy zostanie, no i co z bobaskiem bedzie .. az tu ngle mi sie odmieniło i czuje ze to nic groźnego i że nic sie nie stanie i wszystkobedzie dobrze.. no oszalec mozna ;/

Aktina a gdzie masz tego pieprzyka? Ja w gimnazjum miałam wycinane 2 na głowie i 3 na plecach. W znieczuleniu miejscowym, 30 min roboty i po dwóch godzinach do domu wyszlam... Więc się nie martw!

Julia lekarz ogolnie widzi marne szanse. Ale ja taam wierzę i bedę się modlić tak jak mówicie do świętych :) moja przyjaciółka jak jej wyslalam mmsem zdjecie to odpisala mi tak: "e lala tożto maleństwo jeszcze, nie łam się ja t potencjalnego piłkarza widzę! A krwiak? Abrakadabra krwiaka nie ma. I o rzeklo sie" uwielbiam ją :))

W sobotę.. Jak nadal nie będzie serduszka no to raczj będzie przesądzone i bedziemy czekać na poronienie.. Zastanawia mnie tylko jedno o co nie dopytalam gina.. Jak zaczne krwawić to skad bede wiedziala czy to na pewno poronienie czy moze tylko krwiak się wydala... I tak się wtedy udam do szpitala i tak...

reklama
Do góry