reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

DSC05470.jpg

w temacie soków i koktajli- dzisiaj mam koktajl z jogurtem greckim, truskawkami, pomarańczą i sokiem z pomarańczy :)

Załączniki

• DSC05470.jpg
    DSC05470.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
haha emenems Ty jestes dobra:D
czy wy tez jestescie takie senne? w ciagu dnia jak klade córcie,sama tez musze sie z godzinke przespac,.dla mnie to jest strasznoe dziwne bo nie jestem typem spiocha w ogole:/ nawet w dwoch poprzednich ciazach nie musialam jakosc wiecej spac, a teraz masakra!

haha tez sie opiłam truskawkami z jogurtem własnie :D a potem bede piekła ciasto truskawkowe :D dzisiaj dzien pod znakiem truskawek :)

Dziewczyny ja tez mega spiaca byłam cały dzien w pracy.. az kawe piłam :p

Emenems- osz kurczę, nawet o tym nie pomyślałam :) Ale uwielbiam mleczno- owocowe koktajle :) Ale to dobrze, ze lepiej się wchłaniają czy nie? Te węglowodany? Ale będziemy dzięki Tobie douczone w temacie jedzeniowym :) Lubię mieć taki motywator
A miałaś rację co do śniadań- zjadłąm dzisiaj rano jajecznicę i bez problemu dotrzymałam do obiadu bez głoda :p

SeeYou- mam to samo. Wczoraj małą spałą mi w samochodzie, to po południu prawie 2 godz oglądałą bajki, a ja spałam :p A dzisiaj twarda jestem- jak spała to pozmywałąm naczynia i na razie spać mi się nie chce

Ja dzisiaj pół dnia na dworze- przed południem na działce- ale złąpała mnie alergia, bo to w środku pola, a teraz wróciłyśmy ze spaceru.

Zaczynam sie stresować przed jutrzejszą wizytą, ze cos jest nie tak

Ostatnia edycja:
Kurcze stresuje sie bo tez jestem alergikiem ale tutaj u siebie nie mam - przestałam leki brac i sie leczyć a brałam sterydy na astmę no mam ( miałam?) oskrzelowa kilka lat w Polsce sie leczyłam. Tutejszy klimat mi służy i po prostu po dwoch latach zaniknęła ....:)
Sle jak jade do pl w wakacje to zawsze.... Mam sterydy ktore zawsze bralalm w Polsce ale teraz nic nie wezme ...;( przeraża mnie to troche bo ja mam tak ze sie az dusze i spac nie moge

Sumka jajka genialne sa :D ja trwa jajowe jem tera codziennie, wiadomo gotowane zdrowsze ale mi nie wchodza na razie :D

reklama
Emenems- to tylko wapno Cię ratuje. Ja stwierdzonej alergii nie mam, bp nigdy do alergologa się nie wybrałąm, ale zawsze w czerwcu/ lipcu ryczę i kicham- jak pylą trawy. No i w domu nic mi nie jest, a pojadę na działkę czy pójdę na pole, łąkę i już katar. Brałam zawsze jakić alertec czy alerzinę, krótko, bo max 3 tygodnie, tak jak pylą, a teraz nic. Po wapnie mi się poprawiło na szczęście, bo już rano wyglądałąm jak naćpana :p
Jajecznicę dzisiaj jadłam z pomidorami. A jajka gotowane to srednio 2-3 razy w tygodniu, bo moja Polka uwielbia takie :) Dzisiaj nawet w ramach zdrowszego odżywiania chleb ciemny kupiłam dla siebie.

Do góry