reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja juz czekam w poczekalni, wyjechalam tez wczesniej bo lekarz zmienil lokalizacje...

Simka tak ortopeda w poznaniu, dzieciecy

Aktina fajnie miec takie badanie za darmo;-)

julia- to trzymam kciuki za wizytę
A gdzie? W reha sporcie? Bo ja też wczoraj byłam od rana, ale w rha sporcie własnie z Młodą

Co do soków, to ja mam teraz to urządzenie z lidla do koktajli. SUper rozdrabnia i spienia. Nakupiłam dzisiaj owoców, będę robić :)

A dzisiaj jest światowy dzień in vitro, wiedziałyście?

Odebrałąm wyniki, wszystko mam w normie oprócz moczu, ale to już się przyzwyczaiłam, bo zawsze w ciązy miałam problemy

Za to dopadła mnie alergia- chyba trawy pylą. I nie mogę wziąć żadnych antyalergicznych leków, więc zostaje mi wapno tylko

tutti- USG 4D daje obraz trójwymiarowy zmieniający się w czasie rzeczywistym – innymi słowy jest to film z brzucha! Tak jakbyśmy umieścili w macicy kamerę i mieli podgląd na żywo, co robi dziecko – jakie wykonuje ruchy, grymasy twarzy, czy się uśmiecha itp.
Obrazowanie 4D stosuje się od niedawna, dlatego niewiele jeszcze wiadomo o jego przydatności w diagnostyce. Zauważono jednak, że jest ono bardziej miarodajne przy ocenie takich wad jak rozszczep wargi i podniebienia, zniekształcenia dłoni i stóp, niewielki rozszczep kręgosłupa.

tak wyczytalam na:
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/usg-w-ciazy-2D-3D-4D-czym-sie-od-siebie-roznia_35484.html

Hey dziewczyny. Wczorajsza wizyta troche mnie rozczarowała bo na USG za wcześnie żeby zobaczyć konkrety. Więc na dniach mam czekać na wezwanie ;)
Generalnie pobrali krew ,badanie moczu,ciśnienie i pogadanka. Beta dalej rośnie więc nie ma powodów do niepokoju. Ale czuje się fatalnie mdłości sa juz praktycznie non stop ,zmęczenie na maxa ,a o spaniu na brzuchu moge pomarzyć bo cyce jak bomby.
Mimo wszystko jestem szczęśliwa bo jak każda ciaza ta jest upragniona i wyczekiwana.

Madziolina mówiłam :) ale fakt my kobiety lubimy mieć wszystko na papierze :)

Julia && trzymam kciuki :)

Tutti mnie raz na jakiś czas cos poboli ,ale raczej w związku z rosnącym okruszkiem. Pewnie i Ciebie tez tak jest. A bol nie jest jakiś silny ?

Ulicha i za Twoja wizyte trzymam &&

Simka oj to kiepsko jak alergia :(

Wy mi tu o sokach i tylko smaka narobilyscie :)
W Polsce namiętnie piłam jednodniowe z marchwi i tak mi ich tu brakuje :(
A od roku sie do wyciskarki przymierzam i jakoś nie po drodze zwłaszcza ,że w UK nie ma tej ktora chce.

reklama
Do góry