reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja juz czekam w poczekalni, wyjechalam tez wczesniej bo lekarz zmienil lokalizacje...

Simka tak ortopeda w poznaniu, dzieciecy

Aktina fajnie miec takie badanie za darmo;-)

julia- to trzymam kciuki za wizytę
A gdzie? W reha sporcie? Bo ja też wczoraj byłam od rana, ale w rha sporcie własnie z Młodą

Co do soków, to ja mam teraz to urządzenie z lidla do koktajli. SUper rozdrabnia i spienia. Nakupiłam dzisiaj owoców, będę robić :)

A dzisiaj jest światowy dzień in vitro, wiedziałyście?

Odebrałąm wyniki, wszystko mam w normie oprócz moczu, ale to już się przyzwyczaiłam, bo zawsze w ciązy miałam problemy

Za to dopadła mnie alergia- chyba trawy pylą. I nie mogę wziąć żadnych antyalergicznych leków, więc zostaje mi wapno tylko

tutti- USG 4D daje obraz trójwymiarowy zmieniający się w czasie rzeczywistym – innymi słowy jest to film z brzucha! Tak jakbyśmy umieścili w macicy kamerę i mieli podgląd na żywo, co robi dziecko – jakie wykonuje ruchy, grymasy twarzy, czy się uśmiecha itp.
Obrazowanie 4D stosuje się od niedawna, dlatego niewiele jeszcze wiadomo o jego przydatności w diagnostyce. Zauważono jednak, że jest ono bardziej miarodajne przy ocenie takich wad jak rozszczep wargi i podniebienia, zniekształcenia dłoni i stóp, niewielki rozszczep kręgosłupa.

tak wyczytalam na:
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/usg-w-ciazy-2D-3D-4D-czym-sie-od-siebie-roznia_35484.html

Hey dziewczyny. Wczorajsza wizyta troche mnie rozczarowała bo na USG za wcześnie żeby zobaczyć konkrety. Więc na dniach mam czekać na wezwanie ;)
Generalnie pobrali krew ,badanie moczu,ciśnienie i pogadanka. Beta dalej rośnie więc nie ma powodów do niepokoju. Ale czuje się fatalnie mdłości sa juz praktycznie non stop ,zmęczenie na maxa ,a o spaniu na brzuchu moge pomarzyć bo cyce jak bomby.
Mimo wszystko jestem szczęśliwa bo jak każda ciaza ta jest upragniona i wyczekiwana.

Madziolina mówiłam :) ale fakt my kobiety lubimy mieć wszystko na papierze :)

Julia && trzymam kciuki :)

Tutti mnie raz na jakiś czas cos poboli ,ale raczej w związku z rosnącym okruszkiem. Pewnie i Ciebie tez tak jest. A bol nie jest jakiś silny ?

Ulicha i za Twoja wizyte trzymam &&

Simka oj to kiepsko jak alergia :(

Wy mi tu o sokach i tylko smaka narobilyscie :)
W Polsce namiętnie piłam jednodniowe z marchwi i tak mi ich tu brakuje :(
A od roku sie do wyciskarki przymierzam i jakoś nie po drodze zwłaszcza ,że w UK nie ma tej ktora chce.

reklama
Do góry