reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witajcie dziewczynki tak bardzo chce Was nadrobic,ale padam na twarz moj brzdac od rana nie daje mi chwili odpoczynku,do tego M wraca pozno z pracy w domu burdel na kolkach,mnie mdli spac sie chce,ale przy 2 latku to niemozliwe,jak tylko mam wolne 5 minut to siadam i proboje odpoczac,chcialabym aby juz byl 2 trymestr i to spanie by mnei tak nie meczylo:/ A tak wogole jutro rano dzwonie do lek.jesli bedzie bo w sr i czw przyjmuje to jade wiec trzymajcie kciuki,aby bylo ok tak bardzo sie boje,a dzis zrobilam,bete 38481,48 cokolwiek to znaczy mysle,ze jesyt ok bo wg wyniku wskazuje tydzien w ktorym wg moich obliczen jestem,oprocz tego pare badan ktore robilam tez w pierwszej ciazy i co pamietam odrazu sobie zrobilam,aby odrazu dac lek.wszystkie wyszly ok.Jak tylko uda mi sie dzisiaj wyspac to jutro bede Was nadrabiac :*

Też się tym nie przejmuję i jem sporo s cholesterol mam dobry, tylko tak piszę co przeczytałam.
simka, tym paniom z apteki nie można ufać, ja kiedyś poprosiłam coś na mdłości i dała mi lokomotiv, a w domu czytam, że nie jest zalecany w ciąży :/

SeeYou - ha to bym spała i spała :) i tak miałam też za 1 razem :)

Julia0903 będzie dobrze, tak jak dziewczyny piszą dobrze się skończy, teraz leż kochana i nie rozmyślaj za bardzo

Simka nie stesuj się nie potrzebnie :)

Jestem o wizycie i nawet nawet jestem zadowolona :) el fasol na całe 3 mm i widziałem serduszko :) choć lekarz mi gratulował to kazał uważać :)

No I mogę dalej karmić mojego ssaka, ale też już nie za długo bo teraz jestem odpowiedzialna za 3 osoby :)

Ja mam katar sienny całorocznym byłam u alergologa i nic nie wykryto, u mnie ten katar to przez krzywą przegrodę nosową ;(

A te wapno sanisvit to nawet moje dziecię nie chce pić, jak był parotygodniowym niemowlęciem to podawałam bo lekarka nie poznała się na potówkach i kazała podawać :( teraz jak mu nieraz uczulenie na coś wyskoczy to tego nie chce :(

FB_IMG_1433273826161.jpgFB_IMG_1433273807832.jpgno i Laseczki przedstawiam wam mojego el fasola :) całe 3 mm :) serduszko widziałam :) aż nie mogę się doczekać kolejnej wizyty :)

Załączniki

• FB_IMG_1433273826161.jpg
    FB_IMG_1433273826161.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 47
  • FB_IMG_1433273807832.jpg
    FB_IMG_1433273807832.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Haha zabila współczuję :)

a ja ciasto robiłam i śmietana mi się zwazyla :p chyba jej wcześniej nie schlodzilam ale już mi się nie chce jej ratować jutro kupie druga a truskawki poczekają w lodówce. biszkopcik tez poczeka do jutra :)

Do góry