reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witajcie dziewczynki tak bardzo chce Was nadrobic,ale padam na twarz moj brzdac od rana nie daje mi chwili odpoczynku,do tego M wraca pozno z pracy w domu burdel na kolkach,mnie mdli spac sie chce,ale przy 2 latku to niemozliwe,jak tylko mam wolne 5 minut to siadam i proboje odpoczac,chcialabym aby juz byl 2 trymestr i to spanie by mnei tak nie meczylo:/ A tak wogole jutro rano dzwonie do lek.jesli bedzie bo w sr i czw przyjmuje to jade wiec trzymajcie kciuki,aby bylo ok tak bardzo sie boje,a dzis zrobilam,bete 38481,48 cokolwiek to znaczy mysle,ze jesyt ok bo wg wyniku wskazuje tydzien w ktorym wg moich obliczen jestem,oprocz tego pare badan ktore robilam tez w pierwszej ciazy i co pamietam odrazu sobie zrobilam,aby odrazu dac lek.wszystkie wyszly ok.Jak tylko uda mi sie dzisiaj wyspac to jutro bede Was nadrabiac :*

Też się tym nie przejmuję i jem sporo s cholesterol mam dobry, tylko tak piszę co przeczytałam.
simka, tym paniom z apteki nie można ufać, ja kiedyś poprosiłam coś na mdłości i dała mi lokomotiv, a w domu czytam, że nie jest zalecany w ciąży :/

SeeYou - ha to bym spała i spała :) i tak miałam też za 1 razem :)

Julia0903 będzie dobrze, tak jak dziewczyny piszą dobrze się skończy, teraz leż kochana i nie rozmyślaj za bardzo

Simka nie stesuj się nie potrzebnie :)

Jestem o wizycie i nawet nawet jestem zadowolona :) el fasol na całe 3 mm i widziałem serduszko :) choć lekarz mi gratulował to kazał uważać :)

No I mogę dalej karmić mojego ssaka, ale też już nie za długo bo teraz jestem odpowiedzialna za 3 osoby :)

Ja mam katar sienny całorocznym byłam u alergologa i nic nie wykryto, u mnie ten katar to przez krzywą przegrodę nosową ;(

A te wapno sanisvit to nawet moje dziecię nie chce pić, jak był parotygodniowym niemowlęciem to podawałam bo lekarka nie poznała się na potówkach i kazała podawać :( teraz jak mu nieraz uczulenie na coś wyskoczy to tego nie chce :(

FB_IMG_1433273826161.jpgFB_IMG_1433273807832.jpgno i Laseczki przedstawiam wam mojego el fasola :) całe 3 mm :) serduszko widziałam :) aż nie mogę się doczekać kolejnej wizyty :)

Załączniki

• FB_IMG_1433273826161.jpg
    FB_IMG_1433273826161.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 45
  • FB_IMG_1433273807832.jpg
    FB_IMG_1433273807832.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Haha zabila współczuję :)

a ja ciasto robiłam i śmietana mi się zwazyla :p chyba jej wcześniej nie schlodzilam ale już mi się nie chce jej ratować jutro kupie druga a truskawki poczekają w lodówce. biszkopcik tez poczeka do jutra :)

Do góry