reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka ja bylam na Polance, prywatnie:)

Kochane niemam dobrych wiesci, zaraz foty wrzuce na watek wizyty..
Prosze znacie jakies historie podobnej do mojej co dobrze sie skonczyla?
A wiec serduszko pieknie bije!
ale do pecherzyka ciazowego jest przyklejony krwiak:( duzy, zajmuje 1/3 powierzchni...:(
Lekarze powiedzial ze szanse mam 50 na 50, ale gdy bede lezec szanse sie zwiekszaja o 20%.

niemam sil, to moja 4 ciaza! w kazdej dzialo sie cos zlego!...

tutti dzis dokladnie byl 6 tc! suwaczek pokazuje mi inny tc;/ bo pozniej owulacje mialam!
tydzien temu bylam u gina, a dzis szlam bo l4 juz potrzebowalam!

Ostatnia edycja:
Aa no to inna sprawa :) ja sie boje jutrzejszej wizyty przez tą bete kiepską... Mam nadzieje, że bedzie dobrze...

Julia więc szanse zwiększą się do 70% jak bedziesz się oszczędzać a to duużo! Miejmy nadzieje, że sam zniknie, kuzynka moja miała podobnie i w 10tyg myslala ze poronila bo krew z niej poleciała ale okazało się, że krwiak się odkleił i sam wydalił. Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Julia0903 ja tak miałam. I z tej ciąży z krwiakiem jest córcia :) ale fakt leżenie zwiększa szanse. Nie wystrasz sie bo w związku z krwiakiem mogą pojawić sie plamienia ale wcale nie musi to oznaczać złego . W moim przypadku był to znikający krwiak.

marcepanek, no widzisz ja do dzis plamilam, teraz juz ledwo co...a krwiak jest...wlaczam mega tryb oszczedny i tyle:) M dzis wraca na chwile to corke ogarnie:)

reklama
Tuti Fruti niewiadomo skad;/ przyczyny sa rozne! a tydzien temu niebylo widac...lekarz mowil ze moglo go nie byc! bo za male wszystko bylo...

Do góry