reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka ja bylam na Polance, prywatnie:)

Kochane niemam dobrych wiesci, zaraz foty wrzuce na watek wizyty..
Prosze znacie jakies historie podobnej do mojej co dobrze sie skonczyla?
A wiec serduszko pieknie bije!
ale do pecherzyka ciazowego jest przyklejony krwiak:( duzy, zajmuje 1/3 powierzchni...:(
Lekarze powiedzial ze szanse mam 50 na 50, ale gdy bede lezec szanse sie zwiekszaja o 20%.

niemam sil, to moja 4 ciaza! w kazdej dzialo sie cos zlego!...

tutti dzis dokladnie byl 6 tc! suwaczek pokazuje mi inny tc;/ bo pozniej owulacje mialam!
tydzien temu bylam u gina, a dzis szlam bo l4 juz potrzebowalam!

Ostatnia edycja:
Aa no to inna sprawa :) ja sie boje jutrzejszej wizyty przez tą bete kiepską... Mam nadzieje, że bedzie dobrze...

Julia więc szanse zwiększą się do 70% jak bedziesz się oszczędzać a to duużo! Miejmy nadzieje, że sam zniknie, kuzynka moja miała podobnie i w 10tyg myslala ze poronila bo krew z niej poleciała ale okazało się, że krwiak się odkleił i sam wydalił. Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Julia0903 ja tak miałam. I z tej ciąży z krwiakiem jest córcia :) ale fakt leżenie zwiększa szanse. Nie wystrasz sie bo w związku z krwiakiem mogą pojawić sie plamienia ale wcale nie musi to oznaczać złego . W moim przypadku był to znikający krwiak.

marcepanek, no widzisz ja do dzis plamilam, teraz juz ledwo co...a krwiak jest...wlaczam mega tryb oszczedny i tyle:) M dzis wraca na chwile to corke ogarnie:)

reklama
Tuti Fruti niewiadomo skad;/ przyczyny sa rozne! a tydzien temu niebylo widac...lekarz mowil ze moglo go nie byc! bo za male wszystko bylo...

Do góry