reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Aktina a mi wychodzi jakis 11 bo to Za 3 tygodnie a teraz jest 8 to jak to kurde .... :D ty masz dokładnie ktory dzis ??

Marcepanek chyba odczekam do polski ... Jakos wytrzymam :p bede marudzić

reklama
Dziękuję Dziewczyny:)
iwonn, ja w poprzedniej ciąży, która okazała się pozamaciczną, miałam też betę ponad 2000 a ciąży nie było w macicy. Absolutnie nie sugeruję Ci pozamacicznej, ale lepiej to sprawdzić, zwłaszcza, że plamisz.
chciejka, będzie dobrze, może to jeszcze za wcześnie, trzeba czekać cierpliwie, trzymam &&&&&&&&&
Kochane, trzeba myśleć pozytywnie, to naprawdę dużo daje :)

emenems dziewiąty ale 22 będzie juz w poniedziałek a to u mnie tak przełomowy dzień z jednego tygodnia na drugi :p wtedy akurat z 12 na 13 hmm inaczej badanie jest za 3 tygodnie w pon a w ten poniedziałek co teraz będzie wejdę w 10 tydzień :)

Tak sobie myślę że mam starsza ciążę niż nawet z mojej wyliczonej owulacji wiec to zwiastuje jakby dziewczynkę :D i jeszcze tętno wysokie :) podobno jak jest ponad 145 to dziewczynka :) a ty jakie miałaś tętno, znaczy dzidziuś ?? dziewczyny zwróćcie uwagę, zobaczymy potem czy się sprawdzi :)

Marcepanek bo naprawde bardzo dziwne ze tak podchodza do ciazy:/ ze ewentualnych wad nie wylapia:/

Aktina sprobuje zapamietac twoja rade;-) kurde z corka napewno zawsze byla do przodu z wymiarow ale niewiem czy od poczatku! Zobaczymy teraz...;-)

Iwonn cuda sie zdarzaja! Trzymam kciuki by wszystko sie dobrze u Ciebie skonczylo!
To teraz kiedy do lekarza? Moze warto przejsc sie za pare dni?

ImageUploadedByForum BabyBoom1432922360.202671.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1432922378.619380.jpg

Tyle :D jakie to tętno to nie wiem ale prawidłowo :)

No to ja mam 7t3d wiec musze chyba tydzien po tobie zrobic

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432922360.202671.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432922360.202671.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 47
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1432922378.619380.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432922378.619380.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 45
Emenems marudź ;) bo jak nie w ciąży to kiedy ? ;) zawsze na hormony mozna zwalić :D

Aktina to Ty tu nam tez przodujesz ja dopiero 5tydz i 6dni ,a madziolina_p chyba ma najmłodsza tylko to już chyba luty.

Ja czekam na pierwsze kopniaki ;) które zawsze mam wcześnie.

Ty no nie wiem nie wiem :D może innego rodzaju pomiary są :) u mnie było w jednostce bpm :) noo to akurat w okolicach 30 wychodzi, to chyba jeszcze będziesz ??

marcepanek no wczoraj mi wyszedł nawet 2 styczeń :D wiec całkiem możliwe ze to będzie jeszcze w tym roku :) a z om 6 styczeń wychodzi :)

reklama
szukałam dziś jakiegoś balsamu przeciw rozstepom na piersi i wszystkie były od 4 miesiąca. . nie wiem dlaczego. jedynie na palmersie nic nie było napisane wiec go wzięłam. myślicie że można już zacząć smarować ??

Do góry