reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Marcepanka Ty tez w Uk suuper nie jestem sama ;) mialas juz wizyte u gp? Ja bylam w srode i jestem zdegustowana :/ waga na oko dobrze ze cisnienie zmierzyla,wywiad po lebkach .Pytala sie o pierwsza ciaze i w karcie nawet nie zaznaczyla ze problemy mialam .Mam czekac na tel od mw ... Byle przed 23.06 zadzwonila.Nawet nie powiedziela mi daty porodu :/

Wizyta w poniedziałek co do ciąży pozamacicznej to lekarz mówi że nigdzie jej nie widzi byłam tak zdenerwowana że zapytałam to gdzie ona jest w łokciu :( mówi że może być tak wczesna że jeszcze nie widać nadmienię że ostatni @ miałam 20 kwietnia (paranoja)

aktina no to wiemy kto bedzie pierwszy ;)
To może olejki? Nawet zwykły kokosowy powinien być ok i 100% bezpieczny jedyny minus to mega tluste.

Iwonn Czarska piękny przyrost tak więc trzymam &&

agjoa tak miałam już u GP ,a w poniedziałek widzę się z położną. Generalnie teraz skaczą i cudują bo chyba wreszcie zrozumieli ,że moje ciąże to nie sielanka.
A Ty kiedy miałaś OM?

Edit. Iwonn czyli to dopiero ok 5tydz4dni to spokojnie jeszcze nie musi być widać.

iwonn a wiesz kiedy owu mogla być ?? może się jakoś mocno opóźnila. kiedy pierwszy test ci wyszedł ??

Iwonn to beta pierwsza wyszła Ci identyko jak moja a druga przyrosła Ci dokładnie 66% , ja dziś spodziewałam się zobaczyć taki wynik, niestety nie urosła aż tyle.. Ale u mnie tydzień temu był pęchrzyk na usg. Mam nadzieję ze w pon zobaczysz już pęcherzyk z zarodkiem!

Co do smarowania brzucha to w pierwszej ciąży smarowałam od 10tyg i juz w połowie miałam takie rozstępy, że pielęgniarki się aż dziwiły, ale mówiły coś o genach, że jeśli u mamy mojej były rozstępy to i ja ich nie unikne. A mama też miała takie wielkie, do dziś są sporo widoczne..

reklama
Do góry