reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Beti hahaha laktator mocniej zasysa padłam [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Dziewczyny - pytanie z cyklu prawd objawionych - jak mam schudnąć?? [emoji27] [emoji27]

reklama
Również wszystkiego najlepszego Niuniolek i mamusie, u mnie z tej okazji synek obudzil sie o 8.15. Pogoda tez kiepska a my zaraz wyjeżdżamy rez na jeden dzien bo maz jutro do pracy.
Co do chudnięcie tez moglabym zadac to pytanie ani grama nie moge schudnąć, tylko ja to jeszcze jestem jakas napuchnieta, bo fo tej pory nie moge nalozyc pierscionkow, fakt na poczatku po ciąży to sobie troszke pozwolilam na różne słodycze, ale jak nie moglam przez polowe ciąży to smakowaly podwojnie. Tez nie cwicze bo pi tej cesarce jeszcze mnie brzuch pobolewa a jak juz cos intensywniej pocwicze to juz ogóle cierpie. Mysle ze mam jeszce problem z tarczyca bo u nas to rodzinne, w ciazy wyniki byly ok, ale kto wie, za tydzien mam wizyte u hematologa to poprosze o skierowanie na badanie.
Ja mam tez chyba problem z tarczyca zawsze mialam niedoczynnosc tarczycy a w ciazy tez wyniki byly ok ale slabo sie czuje caly czas i wydaje mi sie ze sie nawracaa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam nadczynność na slodycze;( po ciąży pięknie schudłam było już kilo mniej nie przed ciążą a teraz jest 5 na plusie cholera jasna

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mam problemów z tarczyca, po prostu jestem gruba [emoji16] po ciąży spadło 10 kg i waga stoi.
Już nie chodzi mi o to, że wyglądam jak swinia czy mam cellulit ale - W DUPE KOPANE - robi mi się drugi podbródek! [emoji52] [emoji52]

Dziewczyny czy jest sens kupować chustę czy poczekać aż mały usiądzie i nosidło jakieś lepsze typu tula czy cus?
Jest sens, zanim misiek usiądzie to jeszcze trochę a chusty nie tracą na wartości, sprzedaż za ta sama cenę. A może się zakochasz i nie będziesz chciała sprzedawać? Ja już chyba zacznę zbierać na nosidlo dla męża a sobie chustę zostawiam[emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to Wam zazdroszcze tych chust.. u mnie na wiosce nie ma nikogo kto by mogl pokazac jak sie je wiaze...

reklama
Do góry