reklama
niuniolek
Fanka BB :)
Hahhahahha mam to samo narzekam ze brzuch mi zoostal po ciazy i nie wjem co mam z nim zroobic haba
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
niuniolek
Ja mam tez chyba problem z tarczyca zawsze mialam niedoczynnosc tarczycy a w ciazy tez wyniki byly ok ale slabo sie czuje caly czas i wydaje mi sie ze sie nawracaaRównież wszystkiego najlepszego Niuniolek i mamusie, u mnie z tej okazji synek obudzil sie o 8.15. Pogoda tez kiepska a my zaraz wyjeżdżamy rez na jeden dzien bo maz jutro do pracy.
Co do chudnięcie tez moglabym zadac to pytanie ani grama nie moge schudnąć, tylko ja to jeszcze jestem jakas napuchnieta, bo fo tej pory nie moge nalozyc pierscionkow, fakt na poczatku po ciąży to sobie troszke pozwolilam na różne słodycze, ale jak nie moglam przez polowe ciąży to smakowaly podwojnie. Tez nie cwicze bo pi tej cesarce jeszcze mnie brzuch pobolewa a jak juz cos intensywniej pocwicze to juz ogóle cierpie. Mysle ze mam jeszce problem z tarczyca bo u nas to rodzinne, w ciazy wyniki byly ok, ale kto wie, za tydzien mam wizyte u hematologa to poprosze o skierowanie na badanie.
betiboop
A ja mam nadczynność na slodycze;( po ciąży pięknie schudłam było już kilo mniej nie przed ciążą a teraz jest 5 na plusie cholera jasna
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
inis
A ja nie mam problemów z tarczyca, po prostu jestem gruba [emoji16] po ciąży spadło 10 kg i waga stoi.
Już nie chodzi mi o to, że wyglądam jak swinia czy mam cellulit ale - W DUPE KOPANE - robi mi się drugi podbródek! [emoji52] [emoji52]
Już nie chodzi mi o to, że wyglądam jak swinia czy mam cellulit ale - W DUPE KOPANE - robi mi się drugi podbródek! [emoji52] [emoji52]
*martusia*
Dziewczyny czy jest sens kupować chustę czy poczekać aż mały usiądzie i nosidło jakieś lepsze typu tula czy cus?
betiboop
Jest sens, zanim misiek usiądzie to jeszcze trochę a chusty nie tracą na wartości, sprzedaż za ta sama cenę. A może się zakochasz i nie będziesz chciała sprzedawać? Ja już chyba zacznę zbierać na nosidlo dla męża a sobie chustę zostawiam[emoji5]Dziewczyny czy jest sens kupować chustę czy poczekać aż mały usiądzie i nosidło jakieś lepsze typu tula czy cus?
*martusia*
No to kupuję za pińcet plus ale ze strony Little frog, tam mi się podoba Turkus 5,2 m
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Zawsze jest sens kupić chustę, a nawet cztery!
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka