reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kupiłam sukienke! A złaziłam sie tak że nie mam siły. W miedzyczasie dwa karmienia na ławce ale niunia była super grzeczna, spała jak mierzyłam kiecki:)
U lekarza spytałam kiedy powinnam rozszerzac diete przy kp a ona że po 4.:o Jak powiedziałam że szosty zacznie to " ooo już czas najwyższy". I tak nie mam zamiaru wcześniej niż w połowie 6. Mała waży 7,500;)

reklama
Ja sie zastanawiam tylko co ci lekarze z tego maja ze tak szybko kaza rozszerzac diete...
Btw my szczepilismy 5 w 1 i nie pamietam nazwy (placilismy cos ponad 300 zl) i sie okazalo ze teraz do lipca ta szczepionka jest wycofana i dali nam zamiennik tylko ze kosztowala 130 zl.. wiec czego nie przypisuja tego tanszego skoro to to samo?

Ponad 300zł? [emoji33] strasznie drogo... Ja już drugie dziecko szczepie 5w1 i do dzisiaj placilam 90zł, dzisiaj mi pani powiedziała, że zdrożala i płaciłam 110zł. Szczepionka nazywa się pentaxin.

Kasia my właśnie teraz ta szczepilismy to zapłaciliśmy 130zl wcześniej infarix czy coś takiego chyba.. ale u mnie na wiosce to wszędzie drogo :D Wasze dzieci mają etap przyglądania się swoim raczkom? Bo ja u swojego nie zauważyłam.. w ogóle len jest tyle co na brzuchu polezy i raz się przewrócił na plecy..

Moja od ponad dwoch miesiecy ogląda sobie łapki, tak je łączy, wyciąga przed oczy i do buzi:p

reklama
Do góry