reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tusiaczek najbardziej na wschód położone miasto w Polsce Zamojszczyzna :)
Aska to właśnie nie krostki tylko bardziej takie plamy ale znikaja

reklama
Nie, nic z tych rzeczy. Normalna skora tylko czasami robia sie takie niewielkie plamki i to znika. Nie mam pojecia z czego to

Ilo moja przy alergii miała czerwone plamy ale z krostkami no ale nie wiem jak jest w innych przypadkach. Musisz obserwowac czy po zjedzeniu jakiegoś alergenu to nasila sie ale myśle że przy alergii tak szybko samo by nie gineło;-) ;)

Dobre:laugh2: No z życia wziete:biggrin2: Właśnie dzisiaj przy kąpieli w drodze do wanienki mała mnie obsikała:-p

Haha Inis samo życie ;)
U nas dzisiaj tak pięknie było że mała w krótkim rękawie na spacerze była.ale fajnie się wychodzi jak nie trzeba tyle warstw zakładać.
U nas dzisiaj dzieci z babcią i dziadkiem a rodzice korzystali. Sezon w pełni grillowy uważam za otwarty. A Wy zostawiacie już maluchy i wychodzicie? Z pierwszym dzieckiem to siedziałam w domu i nigdzie nie nie chodziłam, na zakupy zabierałam dziecko,wieczorami to już nie było mowy o wyjściu. Teraz przy drugim nie mam żadnych oporów. Oczywiście nie są to jakieś długie wyjścia ale zawsze. Mam nadzieję że nie wyjdę na wyrodną matkę ;)

reklama
Ja raczej siedze z dzieckiem. Mąż wraca miedzy 17-18 to CZASAMI wyskocze coś załatwic a tak to mała wszedzie ze mną. Nie bardzo mam z kim zostawic na dłużej niż chwile bo mam tylko teściow pod reką z czego teściowa niedyspozycyjna:frown: Jak wychodziłam do lekarza na dłużej to mąż musiał wolne brać. Może jak czasem ściągne mleko małej to nie bede tak uwiązana. Ale i tak nie zostawiłabym narazie na dłużej malutkiej:rolleyes2:

Do góry