reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mnie wczoraj babcie siedzące na ławce pytaly czemu dziecko bez czapki! Mówię im że nie trzeba bo ciepło a one szok! Powiedziały że teraz te młode matki sa straszne, rozbawily mnie bardzo[emoji5][emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My tez dzisiaj rozebrane,ale glupia matka mialam dlugie spodnie i myslalam, ze sie usmaze :D
U nas czapka dalej nieuzywana, mm podaje zawsze odrazu, a reszte wylewam. Cale szczescie ciemieniuchy nie bylo, bo nie wiem jakbym to miala z tych kudlow wyczesac,... sorki za brak polskich znakow :( i milych spacerkow :)

Załączniki

• 20160506_115358.jpg
    20160506_115358.jpg
    272,5 KB · Wyświetleń: 61
Askw zapomniałam odpisać odnośnie pediatry. 600g w czwartym miesiącu to spoko wynik. Nie wiem o co Chodzi Twojemu pediatrze bo po trzecim miesiącu zawsze następuje zwolnienie z przybieraniem. Dzieci nie będą cały czas tyc po kilogramie bo na roczek musiałyby mieć ponad 15 kilo (Większość). Także 600g to super wynik, a nie każde dziecko musi być wypasione...

Tusia dzięki [emoji16] jest to wydarzenie jakby nie było [emoji16]
Karola, niestety ciemieniucha jeszcze może wyjść. Mojemu Wojtkowi wyszła dopiero po pół roku i to taka paskudna, że dopiero maść ze sterydem pomogła...
Ps: piękne włoski ma ta Twoja malutka [emoji7] [emoji7]

Dzieki Tusiaczek;-) ;) Nawet nie wiedzialam ze teraz malutka zwolni z przybieraniem i to jest ok, juz sie zastanawialam czy nadal dobrze sie najada moim mleczkiem:huh: W ogole dzisiejsza wizyta potwierdza moje wrazenie ze w tej przychodni pracuja sami emeryci z utartymi pogladami i wiedza sprzed 20 lat...:confused2::oo2:

My byliśmy w parku i Miśko bez czapki w lekkim sweterku bo wiało no i mówię Wam jak się niektóre matki patrzyły na nas. A one - koce, polarowe bluzy, czapki... to jest dopiero widok żeby się patrzeć z politowaniem... 20 stopni dzisiaj u nas.

No i powtórzę po raz setny - chore uszka biorą się od kataru nie od wiatru :) proszę sobie zapisać zapamiętać i nie gadać takich rewelacji ;)

My od 3 dni chodzimy bez czapki bo u nas po 24 stopnie nawet sie opalałam bo całe dnie na dworzu jesteśmy
1462551248-zmgnru.jpeg

reklama
Do góry