reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Betina ja wszędzie wlokę ze sobą dzieciaki. Po Pierwsze nie mam ich z kim zostawić, po drugie młody jest cycoholikiem nietolerującym butelki. Nie ubolewam nad tym ;-)

Moja jest zbyt leniwa na pchanie stóp hehe brzuchol jej nie puszcza :D czasem złapie za kolana przy przewijaniu i tyle :( a chyba też już powinna, ale jakos woli ręcę nad wszystko.
Zdjęcia świetne :D takie życiowe...
A mała też wszędzie zabieram, no i nie mamy z kim zostawić bo rodzina daleko...

Pytanie do mam ktore już chrzciły dziecko- jak u was wyglądało przyjecie? W domu czy lokalu? A jak w lokalu to sam obiad bez alkoholu czy tak ze wszystkim? Bo my mamy w czerwcu w lokalu, bez alkoholu i nie wiem czy decydowac sie na obiad z deserem czy też przekąski. Bedzie ok 15 osob najbliższej rodziny:rolleyes2:

Tusia ten sam problem - smoczek be i to akurat jest fajne ale z butelką problem bo wypije może z 70 ml i resztę już jezorem Wypycha

Asia Michał póki co chrztu nie ma. Oli też. Może kiedyś się zdecydujemy ;)koleżanki które robiły to przeważnie obiad i ciasto w restauracji tort i już.

Askw, młody jeszcze nie chrzczony, starszak miał chrzest na roczek i teraz też mi się nie śpieszy ;-)
U starszaka był obiad potem ciasto olus tort. No i to mięso z obiadu zostało na stole. Żadnych sałatek i innych pierdół.

Martusia jak siedemdziesiąt z butli wypije to i tak szacun. Antek dostaje spazmów jak tylko poczuje Smoczek w ustach. Może inny by załapał, ale jakoś nie mam potrzeby kombinować i go uczyć ;-) za kilka miesięcy spróbujemy z niekapkiem albo bidonem.

Mój też nie chrzczony, czekamy do czerwca. Zrobimy obiad na około 25 osób z ciastem i tortem bez alkoholu.

Czy to możliwe, ze przez zęby maluszek mniej je? Jest pogodny tylko, ze paluszki albo gryzak w buzi cały czas.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój był ochrzczony jak miał 6 tygodni, w lutym i przespał cała mszę i imprezę :) u mnie było ok 20 osób 3 Dania gorące przystawki tort i niestety alkohol. Ale moim zdaniem zwykły obiad wystarczy.
Beti mój mały też jakby mniej je, tylko też mi to ciężko ocenić bo on piersiowy. Paluchy non stop w buzi aż się nimi krztusi no i kupy teraz rzadziej robi, dzisiaj 4 dzień bez a wcześniej dzień w dzień byly

Do góry