*martusia*
Fanka BB :)
Kurczę dziewczyny jak to jest? Czytam że na wszelkie alergie mleko mamy jest najlepsze a tu bum i nutramigeny i inne. Czy lekarze o tym nie wiedzą? Czy co? Może wstawię te linki i pogadamy o tym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja znajoma tylko kp. Jej lekarz, dodam ze bardzo ceniony pediatra, który niejednemu dzieciatku pomógł (w tym mojemu chrzesniakowi) powiedział, ze wg najnowszych badań ma zacząć rozszerzać dietę po 4 miesiącu. Ona się nie zgodziła. Dziwne to wszystko bardzo..Tak Martusia. Lekarze o tym nie wiedzą. Tak naprawdę ich wiedza na temat laktacji jest znikoma, podobnie jak np odnośnie Rozszerzania diety..
Dlatego właśnie ja z pediatra w kwestii diety nie rozmawiam. Bo i po co ;-)Bo teraz czy mm czy kp to od 6m dietę rozszerzamy. Nam także już polecono dawać owoce i tylko owoce co jest dla mnie kompletna bzdura i w ogóle brakiem kompetencji.