reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kasia ja zakladam.. ale tylko dlatego ze u mnie do tej pory pogoda nie byla za specjalna, nawet jak swieci slonce to jest wiatr i temp. maksymalnie 18 stopni. Ale jak sie zrobi naprawde cieplo to raczej nie bede zakladac

reklama
Kasia ja zakładam jak jest potrzeba, nie katuje czapką dla zasady. Wciągu ostatnich dwóch tygodni Młody miał czapkę może ze trzy razy. Chyba że mocno świeci słońce to wtedy z daszkiem. Żadnych wiazanych na uszy ustrojstw. Starszak urodzony w czerwcu pierwszy raz czapkę na uszach miał chyba we wrześniu :p

Oli wczoraj miał czapkę z daszkiem taka cienka letnia a Michał bez czapki. Jemu czapkę zakładam taka z bawełny jak jest chłodno i wieje bardzo. Oli już sporo czasu bez czapki chodzi, nie potrzebna jest bo u nas w sumie ciepło po 20 stopni.

Ja zakladam malej czapke cienka bawelniana i w sumie nie wiem przy jakiej temperaturze nie powinna juz jej miec? Jak wieje a jest cieplo to tez jakos boje sie ze jej uszy przewieje. Na pewno jak przyjdzie lato nie bede zakladac. Nie wiem moze przesadzam ale nie mam w tym doswiadczenia a mala nie przegrzewa sie:sorry:

Co do mm nie wypowiem sie bo nie uzywamy.

My wlasnie po wizycie u lekarza. Lila wazy 7,100. Jakos malo przybrala bo 600g przez miesiac a zawsze ok kilograma przybywala:dry: Lekarz mowi ze dobrze tylko to takie minimum:sorry2: Na sluz w kupie kazala dawac smecte, podobno to nic alergicznego... Niestety z plesniawek przenioslo jej sie cos na paluszki bo ma ciagle w buzi:zawstydzona/y:Kazala zakladac jej rekawiczki bo przeciez smoka nie chce tylko jak ja jej to zrobie jak ona wtedy tak wyje ze masakraaa:confused2::errr:

Jak trzeba to zakładam... Ale przy ponad 20 stopniach i zerowym wietrze to nie
7593d2c4c5600b4ce5d2dcf4fb23d846.jpg

Dzięki za odpowiedź, klucha była dzisiaj bez czapki :)
1462535666-1d1mld.jpeg

Starszy to już dawno chodzi bez mimo krzywego spojrzenia mojej tesciowej/mamy/męża... Jedyna która mnie popiera to 75letnia ciotka, która twierdzi że jej córka ze stycznia nie lubiła czapki i na chrzcinach w lutym była bez czapki w kościele bo inaczej była non stop syrena. Wtedy to dopiero wzbudzała kontrowersje!

Co do mm ponoć do godziny można podać. Ale to pewnie też zależy. Jak jest gorąco latem to pewnie szybciej skiśnie niż zimą... Nie wiem ja nie mam tego problemu bo u mnie jak idzie w ruch butla to wypijana jest do dna.

Ostatnia edycja:
Askw zapalenie ucha nie Bierze się od wiatru. W ogóle ciężko przewiać prawidłowo Zbudowane ucho...

My już po spacerze:-) bosko jest na Dworze. Młody w bodziaku, spodenkach i skarpetkach swicił łydką spod chusty ku zgorszeniu Przechodniów :p

reklama
Do góry