reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Wlasnie moją teraz wszystko rozprasza podczas jedzenia, rzuca cyca i rozglada sie i nasluchuje co kto mowi przy niej:rolleyes2::biggrin2:

reklama
Jezu - jak was poczytałam to juz nie narzekam na wychodzenie hahahahh a narzekałam ze musze mała w butach ubierać i D kurtce Seby szybko do wozka i do przedsionka tsm otwieram drzwi i juz kest świeże powietrze to nie jęczy, biore klucze opaska szalik ( jak zimno) i wychodzimy :)

Jak wracamy i spi to stawiam na werandzie ide zrobic kawe i wisze na telefonie z kawka [emoji23]

Mojego w dzien tez wszystko rozprasza, tylko uslyszy jakis glos to od razu glowa w bok ;) ale fakt faktem tez szybciej sie najada. A jeszcze powiedzcie mi czy Wasze dzieci trzymaja jeszcze dlonie z kciukiem do srodka? bo mojemu się zdarza i nie wiem czy na tym etapie to jeszcze norma

Moja w dzień kilka minut i pojedzona, w nocy dłużej ale nie wiem ile bo nie patrzę na zegarek... 15-20 minut może, czasem dłużej jak zasnę przy karmieniu i nie wyciągnę cycka z buzi [emoji16]
A kciuk... Nie wiem, nie zwracam uwagi [emoji12]

Mojego w dzien tez wszystko rozprasza, tylko uslyszy jakis glos to od razu glowa w bok ;) ale fakt faktem tez szybciej sie najada. A jeszcze powiedzcie mi czy Wasze dzieci trzymaja jeszcze dlonie z kciukiem do srodka? bo mojemu się zdarza i nie wiem czy na tym etapie to jeszcze norma

Szczerze to nie zwrocilam na to uwagi a to ma jakies znaczenie?

Ilo a Ty masz cały czas otwarte? ;-) ważne żeby nie były zacisniete cały czas :-D

1fdd3dc38628583ec21bdeba6ccf3832.jpg

reklama
Niuniolek ja u mojego tez zauwazylam doslownie dwie zolte kropeczki takie suche i od razu zaczelam smarowac oliwka 3 razy dziennie i wyczesywac po jakims czasie szczoteczka i zniknelo :) nie wiem czy tak sie robi ale u nas pomoglo

Do góry