reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny czytałam, że ma problemy z wyróżnieniem dobrze jest jak mama kp suplementuje cynk i magnez. Sama nie próbowałam, ale słyszałam że działa. Może warto spróbować?

To zależy, na spacerze jak już zaśnie (a nie zawsze) to nawet i ze dwie godziny. Czasem w chuście z pół Godzinki ale tylko do momentu transferu. No i przysypia przy cycu, też póki się nie odłącze. W normalnych warunkach w domu nie śpi. [emoji20]

Moja śpi w sumie 3h czasem 4h. Przeważnie 3x po godzinie czasem 1,5h właśnie na spacerze. Czasem tylko 20 minut drzemki. W nocy od 20:00-21:00 do 6:00-8:00 z jedną pobudką na jedzenie. A te 3x dziennie to już o w miarę regularnych porach :)

reklama
Do góry