Betiboop u nas problemy z kupa byly takie ze czopki dzwalismy. A niedawno postanowilam dac sok jablkowy i od tego czasu kupy codziennie nawet po 2 razy. Tez juz na to patrzec nie moglam lactulosum nam nie pomagalo biogaia tez nie :/
reklama
betiboop
Fanka BB :)
Mysiaka my też lactulosum ale to nic nie daje bo kupa jest rzadka a on nie może zrobić bo zaciska i nie idzie. Cierpi niesamowicie ja nie wiem jak mu pomóc. Moze z tego wyrosnie?
Byliśmy na rehabilitacji jest ok. Pani pokazała tylko jak go podnosić itp. Za 3 miesiące do kontroli[emoji5][emoji5]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Byliśmy na rehabilitacji jest ok. Pani pokazała tylko jak go podnosić itp. Za 3 miesiące do kontroli[emoji5][emoji5]
Tusiaczek2402
Moderatorka
Beti próbowałaś rowerka? Czym karmisz?
Dziewczyny co na ropiejace oczko?
betiboop
Ćwiczenia cały czas, masaż leżenie na brzuchu, ciepłe okłady, nic nie działa. Ostatnie tygodnie juz bylo ok, a teraz jakby jeszcze gorzej niż na początku[emoji22] karmię swoim odciagnietym mlekiem, sporadycznie dodaje miarke nutramigenu jeśli muszę szybko mu dac jeść a mam mało. Kupa jest ok tylko on nie może wydalic, pediatra mówi ze jeszcze miesiąc max 2 i będzie ok, dal debridat i lactulose chociaż nie wiem po co ta lactulosa skoro nie ma zatwardzenia.Beti próbowałaś rowerka? Czym karmisz?
betiboop
A z tym okiem to słyszałam ze wpuszczają matki swoje mleko do oka i pomaga, ale czy lekarz by to pochwalił to nie wiem. Może przemywaj herbata lub rumiankiem ?Beti próbowałaś rowerka? Czym karmisz?
Tusiaczek2402
Moderatorka
Rumianek i herbata to średni pomysł... Już wolę własne mleko ;-)
reklama
KasiaSierpien
Tusia ja bym przemywala rumiankiem. Może sól fizjologiczna? Ja jak mnie coś uczula i pieką mnie i swedza oczy to przepłukuje solą żeby wypłukać alergen.