reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dolewaj więcej wody do mieszanki w szpitalu mi tak lekarka poradziła. U nas dziś na pewno też lepiej nie będzie 3-4 dni muszą minąć żeby leki zaczęły działać. Biedne synki nasze[emoji54]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję przejść :(

My wczoraj chrzciliśmy :) pogoda się udała, Malutka była piękna i grzeczna aż żal ze dzisiaj poniedziałek i szara rzeczywistość.

Wózek mamy hartana vipa. Jestem bardzo zadowolona już drugie dziecko się nim wozi a nie widać po nim właściwie śladów zużycia.

Parasolki nie posiadam dla starszaka. Wojciech zasuwa wszędzie z buta bo nie wyrobiłabym z dwoma wózkami, do urodzenia Majki woził się w wyżej wymienionym hartanie :)

reklama
Beti u mnie to samo, pije wodę i nagle dociera że to nie to co trzeba :D hahaha i robi mine z cyklu "matka, pogielo Cie? Wyglądam na konia żeby pić wodę?"[emoji14]

Do góry