reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
O jej ja od początku kiedy wróciłam do domu w nocy karmie go na zawołanie a w dzień staram sie żeby mało spał

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mój chodzi spać o 19. Pierwsza pobudka 22.30 a potem średnio co 2 godziny. Wstał o 6 a od 7.30 do teraz była drzemka.

Dziewczyny czy Was też tak wszystko boli? Czy tylko ja się czuję po tych 2 miesiącach jakby mnie ktoś kijem poobijał..

Jejku !!! Tez bym chciała takiego , u nas to by od sztabów pewnie zaczął wyzywać ze to nie po bożemu Hahah moja koleżanka samotna matka i urodziła dziecko będąc nie pełnoletnia omówił jej chrztu bo ona nie ma faceta bo dziecko nie ślubne bo urodziła jak była młoda i powiedział ze absolutnie nie ma na co liczyć a zgody jej dać nie chce do innego kościoła

Aja to bym do kurii tskiego księdza zgłosiła bo co ma dziecko do tego co robia rodzice ?

My mielismy pobudke o 5.45 a w nocy srednio co 1.5h
Maluch teraz zasypia a ja pije ciepla kawe
A co? Masz podgrzewacz do kawy? Hahahaha
Ciepła kawa luksus :D ja zawsze szybko rano wyskoczę do kuchni zaparze kawe jsk gnom spi a potem zaczynaja sie uśmiechy poranne i ogarnianie i zawsze zimną błechce

Mój chodzi spać o 19. Pierwsza pobudka 22.30 a potem średnio co 2 godziny. Wstał o 6 a od 7.30 do teraz była drzemka.

Dziewczyny czy Was też tak wszystko boli? Czy tylko ja się czuję po tych 2 miesiącach jakby mnie ktoś kijem poobijał..
Mnie tez wszystko boli a dzisiaj szyja nie wiem czemu przekręcać głowy nie mogę :-(

Dzien dobry :-) nie napisze jak moje dzieci spia, bo sie boje klatwy :p
Co do kawy to przy starszaku odkrylam dobroczynnosc kubka termicznego i nie rozstaje sie z nim do dzis. Goraca kawa na spacerze, na laweczce w parku to moja odrobina macierzynskiego luksusu ;-)

Co do chrztu to starszaka chrzcilismy na roczek i bylo ok i teraz tez mi sie nie spieszy ;-)
My tez mamy tylko cywilny ale ksiadz nawet slowa w tym temacie nie powiedzial, poza informacja, ze nie mozemy przystapic do komunii.

reklama
Do góry