reklama
betiboop
Fanka BB :)
Mój chodzi spać o 19. Pierwsza pobudka 22.30 a potem średnio co 2 godziny. Wstał o 6 a od 7.30 do teraz była drzemka.
Dziewczyny czy Was też tak wszystko boli? Czy tylko ja się czuję po tych 2 miesiącach jakby mnie ktoś kijem poobijał..
Dziewczyny czy Was też tak wszystko boli? Czy tylko ja się czuję po tych 2 miesiącach jakby mnie ktoś kijem poobijał..
Aja to bym do kurii tskiego księdza zgłosiła bo co ma dziecko do tego co robia rodzice ?Jejku !!! Tez bym chciała takiego , u nas to by od sztabów pewnie zaczął wyzywać ze to nie po bożemu Hahah moja koleżanka samotna matka i urodziła dziecko będąc nie pełnoletnia omówił jej chrztu bo ona nie ma faceta bo dziecko nie ślubne bo urodziła jak była młoda i powiedział ze absolutnie nie ma na co liczyć a zgody jej dać nie chce do innego kościoła
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
A co? Masz podgrzewacz do kawy? HahahahaMy mielismy pobudke o 5.45 a w nocy srednio co 1.5h
Maluch teraz zasypia a ja pije ciepla kawe
Ciepła kawa luksus
niuniolek
Nie wiem o co mu chodzi złe robi straszne problemy mój ojciec juz mi zapowiedział ze jak problem zrobi to do Watykanu napisze :-)Aja to bym do kurii tskiego księdza zgłosiła bo co ma dziecko do tego co robia rodzice ?
niuniolek
Mnie tez wszystko boli a dzisiaj szyja nie wiem czemu przekręcać głowy nie mogę :-(Mój chodzi spać o 19. Pierwsza pobudka 22.30 a potem średnio co 2 godziny. Wstał o 6 a od 7.30 do teraz była drzemka.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dzien dobry :-) nie napisze jak moje dzieci spia, bo sie boje klatwy
Co do kawy to przy starszaku odkrylam dobroczynnosc kubka termicznego i nie rozstaje sie z nim do dzis. Goraca kawa na spacerze, na laweczce w parku to moja odrobina macierzynskiego luksusu ;-)
Co do chrztu to starszaka chrzcilismy na roczek i bylo ok i teraz tez mi sie nie spieszy ;-)
My tez mamy tylko cywilny ale ksiadz nawet slowa w tym temacie nie powiedzial, poza informacja, ze nie mozemy przystapic do komunii.
Co do kawy to przy starszaku odkrylam dobroczynnosc kubka termicznego i nie rozstaje sie z nim do dzis. Goraca kawa na spacerze, na laweczce w parku to moja odrobina macierzynskiego luksusu ;-)
Co do chrztu to starszaka chrzcilismy na roczek i bylo ok i teraz tez mi sie nie spieszy ;-)
My tez mamy tylko cywilny ale ksiadz nawet slowa w tym temacie nie powiedzial, poza informacja, ze nie mozemy przystapic do komunii.
reklama